Şişli Okmeydanı'nda saldırı hazırlığındaki iki kişi son anda yakalandı!

Şişli Okmeydanı’nda uygulama yapan polisin saldırı hazırlığındaki durdurduğu motosikletteki iki kişinin üzerinde 2 adet silah, onlarca mermi ve çelik yelek ele geçirdi.

Okmeydanı’nda uygulama yapan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, hareketlerinden şüphelendikleri üzerinde iki kişi olan bir motosikleti durdurdu.

SİLAH TAŞIDIKLARINI İTİRAF ETTİLER

Polis motosikletten indirdiği kişilere üzerlerinde herhangi bir suç unsuru bulunup bulunmadığını sorunca ikili yanlarında silah taşıdıklarını itiraf etti. GBT sorgusu sonucu isimlerinin A.T. ve E.K. oldukları öğrenilen şahıslar silahları polise teslim etti.

ÇELİK YELEK, İKİ TABANCA VE ONLARCA MERMİ

Şahısların üzerinden iki adet ruhsatsız tabancanın yanı sıra, iki adet dolu şarjör ve bir adet uzatmalı dolu şarjör çıktı. Şarjörlerin tabancalara takılı, kullanıma hazır halde olduğu, ayrıca şüphelilerden A.T.’nin çelek yelek giydiği görüldü.

Diğer şüpheli E.K.’nin ise çok sayıda suçtan kaydı ve kasten adam öldürme suçundan aranmasının bulunduğu tespit edildi.

Şüpheliler A.T. ve E.K. sorgulanmak üzere Şişli Feriköy Polis Merkezine götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Eskişehir Pasta Cila Hizmetiyle Aracınızın Parlaklığını Geri Kazanın
Bayrampaşa Lastikçi Arayanlar İçin Doğru Adres
Aksaray'da Güvenilir Oto Servis Hizmetiyle Tanışın
Menfezli Kapılar ile Güvenli Hava Sirkülasyonu Sağlayın
Boğaziçi Tesisat ile Su Kaçağı Sorunlarına Profesyonel Çözüm