İstanbul U19/2 Ligi 10.Grubta şampiyonluk yarışından yara almak istemeyen Şişli Yaylaspor, evinde İstanbul Kastamonuspor'u misafir etti. Mücadelede üstün oynayan lider Şişli Yaylaspor her iki yarıda attığı gollerle maçı 4-0 kazanarak yoluna devam etti.
Feriköy Stadında oynanan ve Tanju Mollaoğlu, Mertcan Ayoğlu, Muhammet Refik Akın hakem triosunun yönettiği müsabakaya Tolga, Berat, Egemen, Yusuf, Menderes, Emre Yavuk, Emre Zerenus, Mahmut(İbrahim), Gürkan, Ümit(Atakan), Kerim(Umut) onbiri ile başlayan ev sahibi Şişli Yaylaspor maça hızlı başladı, oyunu rakip yarı alana yığarak etkili oynayan Yeşil Beyazlılar 10.dakikada Emre Yavuk'un şık golü ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda kaptan Gürkan ile bir gol daha bulan Şişli temsilcisi ilk yarıyı 2-0 üstünlükle kapadı.
İkinci yarıyada hızlı başlayan Şişli Yaylaspor yıldız futbolcusu ve kaptanı Gürkan'ın attığı gol ile skoru 3-0 yaptı. Uzatma dakikalarında Atakan attığı güzel gol ile maçın sonucu 4-0 olarak belirledi. Bayram Yanık'ın talebeleri bu galibiyetle 28 puana yükselerek zirvedeki yerini korumuş oldu.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Antalyaspor'a Sambacı Stoper
Belçika ve Romanya Euro 2024'te Kazanmak İçin Mücadele Edilecek!
Fenerbahçe'nin Tarihi Kongresinde Ünlü İsimler ve Tadic Sürprizi!
Mourinho Messi'yi Yönetemediğini Kabul Ediyor: "Yetenekli Ama Yönetilemez"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yeni patronu Jose Mourinho'ya mesaj ve transfer açıklaması: