Şişli'de trafik kazası

Şişli'de meydana gelen kazada yaralanan küçük kız annesinin elini bir an olsun bırakmadı. O anlar kameraya yansıdı

Şişli'de annesi ile yolun karşısına geçmek isteyen küçük bir kızın ayağının üzerinden o sırada manevra yapan otomobilin lastiği geçti. Acıyla ve korkuyla ağlayan kızın elini annesine uzatarak gözyaşı döktüğü sırada duygulu anlar yaşandı, çevrediklerin de gözleri yaşardı.
Kaza Kurtuluş Baruthane Caddesi girişinde meydana geldi. Kurtuluş Caddesi'nden Baruthane Caddesine giriş yapan bir otomobil manevra yaptığı sırada annesi ile yolun karşına geçmek isteyen 5-6 yaşlarındaki yabancı uyruklu küçük bir kızın ayağını ezdi. Kaza sonrası kaldırıma alınan kız çocuğu için çevredekiler sağlık ekibi istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri küçük kıza ilk müdahalede bulundu.
Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında anne zaman, zaman kızının elini bırakmak zorunda kaldı. Bu sırada gözlerini annesinden ayırmayan kız çocuğu elini annesine uzatarak ağladı.
Sedyeye alınan kız sağlık ekipleri tarafından ambulansa taşınarak tedavisi için hastaneye götürüldü. Otomobil sürücüsü "karşıdan karşıya geçiyordu birden dönerken çarptım ayağı ezildi galiba" dedi.
Sürücü ifadesi için polis merkezine götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Uluslararası Pazarlara Yön Veren Ünlü Ağrılı İş Adamları...
Araştırmacı yazar Dr. Hüseyin Demir: Meclisin Gündemi, İnfaz düzenlemesi ve Genel Af olmalı!
Tez Yazdırma istanbul
Pendik Periyodik Bakım Araçlarınızı Güvende Tutmanın Anahtarı