Yolsuzluk Operasyonunda Tartışma Yaratacak Belge!

İki savcı imzası şart!

    Rüşvet ve Yolsuzluk iddiaları üzerine başlatılan ve 17 Aralık günü Türkiye'yi sarsan operasyonlarla duyulan soruşturmayla ilgili takviye savcı görevlendirmesinin adli çevrelerde tartışmaya yol açtığı öğrenildi.

TALİMAT ÇOLAKKADI'DAN
    Başsavcı Turan Çolakkadı imzasıyla yapılan görevlendirme yazısında, soruşturmanın genişliği, içinde kamu görevlilerini barındırması gibi gerekçelerle, 2 yeni savcının soruşturmaya dahil olduğu bildirildi.
    Ek görevlendirmeler değil ama soruşturmada izlenecek usüle dair talimatın adli çevrelerde tartışmaya yol açtığı öğrenildi.

3 SAVCIDAN 2 SİNİN OYU YETERLİ OLACAK
    Buna göre Çolakkadı, 3 bakanın çocuklarının da şüphelileri arasında yer aldığı soruşturma dosyasında ortaya çıkacak hukuki ihtilafın, oy çokluğuyla çözüleceğini bildirdi. Başka bir deyişle dosyanın savcıları Celal Kara ile yeni atanan Mustafa Erol ve Ekrem Aydıner arasında çıkacak hukuki ihtilaf savcıların oy çokluğuna göre çözülebilecek. 2 oy soruşturmanın yönünü belirleyecek. Söz konusu uygulamanın adli çevrelerde tartışıldığı öğrenildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ön Muhasebe Programı Nasıl Kullanılır ve Avantajları Nelerdir?
İstanbul Nlp® Akademi İle Yaşam Koçluğu Hayatınızı Nasıl Değiştirir?
Fiat Araçlar İçin Kış Bakım Kampanyası Başladı
Pendik’te Anlamlı Gece: İbrahim Murat Gündüz ve Dilara İncebacak’tan Kahramanlara Destek
Yılbaşını Kutlamak İçin En İyi Kupa Bardakları Alın