Araçlarda sıkışan 3 yaralı polis ve sağlık ekiplerince kurtarıldı. Kazanın, lastiği patlayan bir kamyonun yolda durmasından kaynaklandığı belirtildi.
Kaza TEM Otoyolu Karayolları Köprüsü altında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, lastiği patlayan kamyon yol ortasında durdu. Arkasından gelen bir minibüs kamyona çarptı. Aynı istikamette ilerleyen 6 araç daha kazaya karıştı. Meydana gelen zincirleme kazada 8 kişi yaralandı. Yaralılardan Cafer Karakoç, Cengiz Gündüz ve Faruk Seçen araçlarında sıkıştı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Ambulansa alınan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nda yoğun trafik oluştu. Kazaya karışan araçlarından çekilmesinden sonra trafik normale döndü
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Oto Aydınlatma Sistemlerinde Profesyonel Yaklaşım ve Otonom Otomotiv Bcs Uzmanlığı
Araç Tamiri Hizmetlerinde Profesyonel Yaklaşım ve Mert Otomotiv Bcs Güvencesi
İstanbul’da Hayır Lokması Hizmetinde Mobil Devrim: Seyyar Lokmacı
İstanbul Kapıda Araç Kamerası – Car Play – Elektrikli Bagaj Kurulumu – Aracım Dijital