Anlar ve İzler – Türkiye Yollarında” Seçkin Kitapevlerinde Satışa Çıktı

Anlar ve İzler – Türkiye Yollarında” Seçkin Kitapevlerinde Satışa Çıktı

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. bünyesinde yayınlanan Yolculuk dergisinin 8 yıllık arşivinden derlenen fotoğraflar ve yeni metinlerle hazırlanan “Anlar ve İzler-Türkiye Yollarında”, seçkin kitapevlerinde satışa çıktı.

Yolculuk dergisinin görsel yönetmeni ünlü gezi fotoğrafçısı Faruk Akbaş’ın fotoğrafları ve derginin editörleri Berna Çetin Akgün ile Şebnem Türkoğlu tarafından yazılan metinlerle hazırlanan  “Anlar ve İzler – Türkiye Yollarında”,web sitesinin ardından başta Remzi Kitabevi olmak üzere seçkin kitapevlerinde satışa sunuldu.

Türkiye’nin doğasının, insanlarının, cadde ve sokaklarının, damak tadının, geçim kaynaklarının, çarşı ve pazarlarının, tarihî zenginliklerinin, dans ve müzik kültürünün, sporlarının, inanç çeşitliliğinin, etnik giysilerinin ve zanaatlarının anlatılığı “Anlar ve İzler-Türkiye Yollarında”, Türkiye’nin bilinmeyen ve unutulmaya yüz tutmuş değerlerini okuyucuyla tanıştırıyor.

İçindekiler:
Türkiye’nin Doğası-Sulak Alanları, Canlıları, Yer Altı ve Yer Üstü Güzellikleriyle İnsan Portreleri-Her Yüz Bir Hikâye Anlatır Caddeler, Sokaklar, Evler-Biz Çok Geçtik Bu Yollardan Çarşı ve Pazarlar- Geçmişten Günümüze Ticaretin Kalbi Damak Tadı-Hünerli Ellerin Lezzeti Anadolu’da Geçim Derdi-Emek Doğada Can Bulunca Tarihin Sakladıkları-Müzeler, Kaleler, Tarihî Yapılar Dans ve Müzik-Duyguların Tutkulu Dili Spor-Adrenalin ve Sağlık İnanç ve İnanışlar-Tanrı’nın Kapısı Anadolu’nun Etnik Giysileri-Dünden Bugüne Geleneğin İzleri Güneş Açınca, Karlar Altında Zanaatlar-Geçmişten Günümüze Çalışan Usta Eller

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.