Beykoz İshaklıspor seriyi sürdürme peşinde

Beykoz İshaklıspor seriyi sürdürme peşinde

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunda zirve yarışının ortaklarından olan Beykoz İshaklıspor’da, Cuma günü gerçekleşecek olan Nişantaşıspor karşılaşmasının hazırlıkları kendi tesislerinde devam ediyor.

İlk kez yer aldığı ligde 18 puanlı lider İstanbul Beylikdüzüspor’un ardından aynı puana sahip oldukları ( 17 ) Küçükçekmecespor’un ardından 2.sırada yer alan Bordo-Mavili ekipte Aydın Dursun yönetimindeki antrenmanlarda neşe hakim.

Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel, Beykoz ilçesini başarı ile temsil ettiklerinin altını çizerken, ” Çok zorlu bir ligde şampiyonluk hesapları yapıyor olmak camiamızı fazlası ile mutlu etmekte. Grubumuzda yer alan 16 takımdan 9 tanesi Profesyonel Liglerde mücadele etmiş ve birçoğu da Türk Sporunun köklü kulüpleri. Biz işte bu özelliğe sahip takımlar içinden sıyrılıp zirve yarışın ortak olduk. Bu işi sonuna kadar götürmekte kararlıyız. Beykoz İlçesini profesyonel ligde temsil eden bir takım yok ve biz bunu gerçekleştirme düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu.

ALACAĞIMIZ 3 PUANIN ANLAMI BÜYÜK OLUR

Cuma günü Beykoz Stadında oynanacak maça Beykozlu futbolseverleri davet eden Başkan Cinel, ” Zorlu bir mücadele yaşanacağı bir gerçek. Ancak biz de takım olarak 90 dakika maçtan kopmayan, moralini bozmayan bir takımız. Teknik Direktörümüz Aydın Dursun Yönetiminde başlayan antrenmanlarımızdaki görüntü bizleri fazlası ile mutlu edip umutlandırmakta. Puan tablosunda hemen altımızda yer alan rakibimizi eli boş göndermek istiyoruz, bu bize büyük bir avantaj olarak yansıyacak, İnşallah Nişantaşıspor maçından da 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız” diye konuştu.

Talip Ercan / Erha-Beykoz Foto : Muhammet Batun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.