Kartalspor’dan kritik 3 puan

Kartalspor’dan kritik 3 puan

TFF Bölgesel Amatör Ligi 1.Grupta mücadele eden Kartalspor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı müsabakada Yeniufukspor’u 2-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Çok önemli olan müsabaka öncesi Yeniufuk Spor’un 8, Kartalspor’un 6 puanı bulunuyordu. Kritik maç bu bakımdan 6 puan değerindeydi.

Kartalspor’un gollerini 24.dakikada Yeniufukspor’dan İbrahim Ökten kendi kalesine,72.dakikada Buğra Serhat Güneş atarken, Yeniufuk Spor’un golünü penaltıdan 35 dakikada Murat Bulgur kaydetti. Kartalspor Ufuk Gülez’in ayağından bir de penaltı kaçırdı.

Her iki yarıda da çok iyi bir futbol ortaya koyan Teknik Sorumlu Erol Doğan’ın öğrencileri bir çok pozisyondan da yararlanamadılar. Kaptan Erşen yine tecrübesini kullanarak bir çok pozisyonu başarıyla önledi.

Erol Doğan’ın talebeleri önümüzdeki hafta 01.Aralık.Cuma günü deplasmanda Küçükçekmecespor’la karşılaşacak. Kartalspor taraftarının maç boyu süren desteği müsabaka bitiminde futbolcularla bütünleşti. Müsabakayı Kulüp başkanı Binali Aydın’la birlikte izleyen AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Zeki Karaismaismailoğlu maç sonunda başkan Aydın ve futbolcuları tebrik ederken,Kartalspor’un eski günlere dönmesi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini de ifade etti.

Futbol Amatör Haber : Kenan Çakal

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.