Büyükçekmece HEM'de Yıl Sonu Sergisi

Büyükçekmece HEM'de Yıl Sonu Sergisi

Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Büyükçekmece Halk Eğitim merkezinin yıl sonu sergisi Büyükçekmece Kervansarayda gerçekleşti.

Büyükçekmece protokolünün bir araya geldiği açılışa Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan  Akgün, Büyükçekmece Garnizon Komutanı Albay Metin Topçu, Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekine Dayıoğlu ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Büyükçekmece’nin eğitimde Türkiye genelinde örnek gösterilen bir ilçe olduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Eğitim kalitesiyle her yer de örnek gösterilen Büyükçekmece halk eğitim konusunda da  sesini Avrupa’ya duyurmuş bir ilçedir.Bu sadece bizim çabamızla olan bir başarı değildir.Bizler fiziki şartları ayarlarız.Burayı büyüten güçlendiren ayakta tutan sizlersiniz” dedi.

Halk Eğitim Merkezlerinin halkı rehabilete ettiğini belirten Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Avni Sandıkçı “Özellikle hanımların çoğunlukta olduğu bu kurslar sayesinde halkımız rehabilete olurken bir yandan da meslek öğrenerek aile bütçelerine katkı sağlama imkanına sahip oluyorlar” şeklinde konuştu.

Binin üzerinde parçanın sergilendiği açılış müzik dinletisinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.