Doğtaş'ın resim yarışmasında geri sayım

Doğtaş'ın resim yarışmasında geri sayım

Doğtaş tarafından düzenlenen Çocuk Resim Yarışması’na başvurmak için son tarih 21 Aralık! Doğtaş, Türkiye’nin yedi bölgesinden, yedi çocuğun hayalindeki odayı gerçeğe dönüştürecek…

Doğtaş’ın sosyal sorumluluk bilinciyle üç yıldır sürdürdüğü Çocuk Resim Yarışması’na katılımlar 21 Aralık 2012 Cuma gününe kadar devam ediyor. 6-11 yaş aralığındaki tüm çocukları resim yapmaya davet ettiği geleneksel Çocuk Resim Yarışması, kadar tüm Türkiye genelinde geçerli.

Yarışma sonucunda, “Türkiye’nin yedi bölgesinden, yedi resim” seçilerek, kazanan çocuklara Doğtaş’tan diledikleri yeni nesil odası hediye edilecek. Ayrıca sergilenmeye değer görülen 30 resmin sahibi çocuğa da sürpriz hediyeler verilecek. 

Başkanlığını ünlü ressam Mehmet Güleryüz’ün yaptığı yarışma jürisi; gazeteci - yazar Nora Romi, tiyatrocu - çocuk hikaye yazarı Görkem Yeltan, fotoğraf sanatçısı Tamer Yılmaz ve Doğtaş Tasarım Ekibi Yöneticisi Yılmaz Seber’den oluşuyor.

Türk mobilya sektöründe iyi tasarım, yüksek kalite ve mağazacılık hizmet anlayışıyla öne çıkan Doğtaş’ın Çocuk Resim Yarışması ile ilgili adresinden ve tüm Doğtaş satış noktalarından detaylı bilgi edinilebilir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.