Ediz Hun sevenleriyle buluştu

Ediz Hun sevenleriyle buluştu

Yeşilçam'ın başarılı oyuncusu Ediz Hun, NT mağazalarının 2013'ün ilk imza gününde 'Yaşat Ki Yaşayasın' isimli kitabını imzaladı.

Kitabında sevgi ve hoşgörü konusunu işlediğini söyleyen Hun, "Yolumuz sevgi yoludur. Din, dil, ırk, toplumsal farlılık gözetmemek, mezhep farklılığı yapmamak lazım. Herkese sevgiyle yaklaşmak lazım." dedi.

Sinema oyuncusu Ediz Hun, Maltepe NT mağazasında 'Yaşat Ki Yaşayasın' isimli kitabını imzaladı. Kitap imzalatmak için sıraya giren sevenleri, Ediz Hun ile sohbet etme fırsatı buldu. Hayranları, Hun ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Kitabında sevgi ve hoşgörü konusunu işlediğini belirten Ediz Hun, "Yaşat ki yaşayasın! Yani, doğanın mucizevi şekilde değerlerini en iyi şekilde şefkatle yaklaşarak korumak. Gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak lazım, kitapta bunu ifade ediyoruz. Kitapta değişik bölümler var. Çok değişik bizim zihnimizde soru olarak canlandırdığımız birçok sorunun cevabını kitapta bulabiliyorsunuz. Bu aşağı yukarı 30 seneden fazla bir zamanın deneyimin sonucunda ortaya çıkmış bir kitap. Roman değil, bilimsel gerçekler fakat herkesin rahatlıkla okuyup değerlendirebileceği doküman birikimi bu kitap. Yolumuz sevgi yoludur. Din, dil, ırk, toplumsal farlılık gözetmemek, mezhep farklılığı yapmamak lazım. Herkese sevgiyle yaklaşmak lazım. İnsanlar arasında ayrım yapılmaması gerekir." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.