Efsane grup PENTAGRAM geliyor

Efsane grup PENTAGRAM geliyor

Pentagram 17 Şubat Pazar 18:00'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

2012 yılında 25. yaşını kutlayan Pentagram; Hakan Utangaç (gitar), Metin Türkcan (gitar), Tarkan Gözübüyük (bas gitar), Cenk Ünnü (davul) ve güçlü vokaliyle gruba nefes veren Gökalp Ergen ile birlikte yeni albümleri “MMXII (2012)”yi geçtiğimiz sene Sony Music etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

Prodüktörlüğünü Pentagram’ın üstlendigi “MMXII” albümünün ilk klibi “Geçmişin Yükü”  Ketche yönetmenliğinde çekilmiş,  Athena, Gözde Kansu, Janset, Küçük İskender, Mor ve Ötesi, Murat Garibağaoğlu, Nejat İşler, Nikki Wild, Ogün Sanlısoy, Oky ve Şebnem Ferah gibi isimler de klibe misafir olmuştu. Yayınlandığı andan itibaren müzik kanalları ve izleyiciden büyük ilgi gören video şimdiden grubun en sevilen video kliplerinden birisi oldu.

Bir süredir sahnelerden uzak kalan Pentagram, “MMXII” sonrası konserlerine 17 Şubat Pazar günü saat 18:00’de Bostancı Gösteri Merkezi ile başlıyor. 2007’de aynı mekanda 6000 kişinin izlediği ve dilden dile bir efsane olarak anlatılan Pentagram konseri,  Sony Music etiketiyle DVD olarak da yayımlanmıştı. 5 yıldan sonra yine muhteşem bir konser için hazırlanan Pentagram konser öncesinde 9 Şubat Cumartesi saat 16:00’da Kadıköy Mephisto İmza Günü’nde sevenleri ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.