Erkekler neleri farkeder neleri etmez?

Erkekler neleri farkeder neleri etmez?

İşte birkaç püf noktası ve sunduğumuz öneriler

FARKETMEZ... Ruj sürmeyi unuttuğunuzu.
FARKEDER... Ruju abarttığınızı.

 Fazla miktarda uygulanan ruj erkekleri sizden soğutmaya yeter. Bu rujun dağılma riski bulunduğu için, erkek arkadasınız öpüşmekten, dokunmaktan ve hatta yakınınızda bile bulunmaktan kaçınabilir. Ruju abartmamak için, renkli bir dudak balsamını veya daha az pigmente sahip simli bir parlatıcıyı tercih etmelisiniz. Ağır bir rujun rengini hafifletmek için ise bir parça kağıt mendili dudaklarınız üzerine hafifçe bastırmanız yeterli.

FARKETMEZ... Dip boyanızın zamanının geldiğini.
FARKEDER... Saç kesiminizi.

Erkekler yalnızca dış görünüşünüzde yaptığınız büyük değişiklikleri farkeder (kaküller veya kısacık bir kesim gibi). Ayrıca sizdeki bu değişim, onun kafasında "Acaba benim de kendimde bir takım değişiklikler yapmam gerekiyor mu?" gibi soruların oluşmasına sebep olabilir. Halbuki yaptırmanız gereken dip boyası erkek arkadaşınıza hiçbir şey ifade etmez. Eğer boyanızı zamanından birkaç hafta sonra yaptırmak istiyorsanız içiniz rahat olsun. Hem bu sayede saçınızı eski sağlığına kavuşturabilirsiniz. Ayrıca boyanızı korumaya yönelik şampuanları tercih ederek saç renginizi daha uzun süre rahatça kullanabilirsiniz.

FARKETMEZ... Oje renginizin değiştiğini.
FARKEDER... Tırnaklarınızın uzunluğunu.

Erkekler ancak kendilerine yansıyan değişiklikleri fark edebilirler. Uzamış veya farklı bir biçimde törpülenmiş tırnaklarınız ile erkek arkadaşınızın tenine dokunduğunuzda aradaki farkı mutlaka hissedecektir. Ancak oje renginizi kırmızıdan mora çevirmenizin onun için pek bir önemi yoktur.
Bu durum, onun ilişkiden sıkıldığı veya size ilgi göstermediği anlamını taşımaz. Tam tersine, diğer özelliklerinizle daha fazla ilgileniyor demektir. Örneğin, tırnaklarınızı sırtında dolaştırdığınızda içinin ürpermesi onu çok etkiler.
 
Tırnaklarınızın kenarından çıkan ölü derilerinizi dert etmeyin. Gece yatmadan önce bir yağ ile tırnak etlerinize hafifçe masaj yapın. Böylelikle, maniküre gereksinim duymadan ellerinizi yumuşak ve pürüzsüz tutabilirsiniz.


FARKETMEZ... Ten renginizin solgunluğunu.
FARKEDER... Aşırı derecede bronz olmanızı.

Doğal güzellik erkekleri cezbeder. Zaten bu teoriyi onlar da sürekli dile getiriyorlar.
Kış aylarında ten renginiz biraz daha açılıyorsa, bu özelliğiniz erkek arkadaşınızı sizden soğutmaz. Ancak bronzlaştıncıyı fazla kaçırmanız bunun tam tersi bir etki yaratabilir. Erkekler kışın yaratılan bronz bir cildi sahte buldukları için sizin çekici olmadığınızı düşünebilirler.


FARKETMEZ... Dağılan göz makyajınızı.
FARKEDER... Kanlanmış gözlerinizi.

Kadınlar dağılan göz kaleminin veya maskaranın kendilerini çirkin gösterdiğine inanırlar. Ancak, erkekler bunun kötü olduğunu düşünmezler. Göz makyajınız dağıldığında, en kötü ihtimalle erkek arkadaşınıza daha doğal görünürsünüz. Kırmızı, kanlanmış gözler ise sizin sağlıksız ve yorgun olduğunuzun habercisidir ki bu erkeklerin hoşlanmadığı görüntülerden biridir.

FARKETMEZ... Diş beyazlatma ürünlerini kullanmadığınızı.
FARKEDER... Gülümsemeyişinizi.

Erkekler sizden, kendileriyle ilgiendiğinize dair sinyaller almak isterler. Onlara arkadaşça gülümsemeniz bile yeterlidir. Ancak dişlerinizin eşit derecede beyaz olmaması karşınızdaki erkeğin ilgi alanına girmez. Tabii ki dişlerinizi en güzel haliyle sergilemek istersiniz ancak her zaman göz kamaştırıcı beyazlığa sahip olmaları şart değil. Beyazlatıcı formüllü bir diş macunu kullanabilir ve her altı ayda bir dişçinizi beyazlatıcı bakım yaptırmak üzere ziyaret edebilirsiniz.

FARKETMEZ... Saçınızın hafif dağınık olduğunu.
FARKEDER... Saçınızın sağlıksızlığını.

Erkekler saç şeklinizin düzgün olup olmadığını pek umursamazlar. Hatta yatakta umarsızlığı ve rahatlığı temsil ettiği için dağınık olmasını tercih bile edebilirler. Ancak saçınızın kuruluğunu, uçlarının zarar görmüş olduğunu, kısacası sağlıklı olmadığını anında farkedebilirler. Tüm erkekler, bilinçaltında sağlıklı fiziksel özellikler taşıyan bir kadınla birlikte olmak isterler. Bu nedenle, cumartesi sabahı aynanın karşısında saçınızı düzleştirmekle uğraşmak yerine, sevgilinizle daha fazla zaman geçirmeye gayret edin. Saç telleriniz zarar görmüşse güçlü bir bakım spreyi kullanabilirsiniz.

FARKETMEZ... Cildinizin parladığını.
FARKEDER... Cildinizin kızarıklığını.

Cildinizin doğal yağının yüzeye çıkmış olması sizi üzmemeli. Asıl endişelenmeniz gereken şey cildinizin tahriş olmasıdır. Yüzünüzün kızarıp şişmesi, stresin fiziksel olarak dışa vurumu olabilir. Sevgilinizin bu durumdan hoşlanmayacağı kesindir. Eğer kızarıklık ilerlerse mutlaka dermatologunuza danışın. Aynca, daha narin veya mineral formüllü makyaj ve cilt bakım malzemeleri kullanarak cildinizin tahriş olmasını engelleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.