Galtük;
TİM Center'ın Çocuklara Sömestre Hediyesi

Galtük;TİM Center'ın Çocuklara Sömestre Hediyesi

Rüyasında en sevdiği oyuncağı çalınan bir çocuğun fantastik, akrobatik, neşeli, umut ve sevgi dolu harika düşsel yolculuğu Rüyalar Ülkesine Yolculuk-Galtük, 25 Ocak – 3 Şubat 2013 tarihleri arasında 10 gösteriolarak TİM Show Center'ın Çocuklara Sömestr T

Galtük, Her yaştan izleyiciye keyif ve neşe veren, dansı ve tiyatroyu iki saatlik bir şov içinde birleştiren harika bir gösteri sunuyor. Akrobat suaygırları, oyunbaz zebralar, ip atlayan flamingolar, kaplumbağalar, balıklar ve fareler… En eğlenceli ve en ilginç hayvanlar Galtük’te doğan sonsuz rüyalar ülkesinde yaşıyor. Yirmiden fazla performans sanatçısı; akrobatlar, jonglörler ve dansçılar hep birlikte büyüleyici müziğin ritimleri eşliğinde hayal gücü oyunlarının sözle yer değiştirdiği bu ülkeye hayat veriyor. Galtük evreni, farklı bir zaman ve boyutta yaşayan ama aynı hayali paylaşan bir grup profesyonelin şovundan heyecan duyan, bütün çocukların zihninde yaşıyor.

Rüyalar Ülkesine Yolculuk
Galtük rüyaların doğduğu ülkedir. Şovun devasa sahne dekoru rüya gibi bir yatak odasını canlandırır. Yatağın içindeki korkusuz çocuk, rüyasında en çok sevdiği oyuncağı olan dev zebrasının çalındığını fark edince yanından hiç ayırmadığı büyük kuklasıyla ve fantastik hayvanlarla birlikte onu bulmak için “Rüyalar Ülkesi”ne yolculuğa çıkar. 

Yatağın içinde başlayan bu macerada, uzak ülkelerin sihirli yaratıklarıyla karşılaşır. Renkli suaygırları ve ip atlayan, zıplayan flamingolar, denizin derinliklerinde yaşayan rengarenk yaratıklar, hatta aralarında kutup soğuklarından gelenler bile vardır. Sonunda, zebrasını bulan küçük çocuk çok mutlu olur ve oyuncağını çalanı da bağışlar. 

Bu, yolculuk zorlu geçse de küçük çocuğa arkadaşlık, umut, cesaret, sabır ve sadakati ayrıca hayatta biri hata yaptığında en önemli şeyin bağışlamak olduğunu öğretir.Sömestr tatilinde her yaştan çocukların heyecanla seyredeceği bu gösteriyi sakın kaçırmayın!







Bilet Fiyatı

1. Kategori - 100.00 TL
2. Kategori - 80.00 TL
3. Kategori - 60.00 TL
4. Kategori - 40.00 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.