Genç beyinler bugün münazara turnuvasında yarışacak

Genç beyinler bugün münazara turnuvasında yarışacak

Fatih Üniversitesi bu yıl ilkini gerçekleştirileceği ‘Fatih Open 2013 Münazara Turnuvası’nı 2-4 Mart 2013 tarihlerinde yapacak. Turnuvaya Türkiye genelinde 15 üniversiteden 125 yarışmacı ve jüri üyeleri katılacak.

Fatih Üniversitesi Politika Kulübü Başkanı Enes İlyas Demirel, turnuvayı düzenlemekteki amaçlarının öğrencilerin bir düşünceyi araştırmalarını ve savunmalarını sağlayarak fikirlerini topluluk karşısında ifade edebilme, yeteneklerini geliştirme, aynı zamanda farklı düşüncelere sahip kişilerle bir araya gelmek olduğunu söyledi. Demirel turnuvaya Yeditepe, ODTÜ, Boğaziçi, Şehir, Koç, Galatasaray, İzmir, Pamukkale, Marmara, Süleyman Demirel, İTÜ ve Dokuz Eylül gibi üniversitelerden ve üniversite dışında faaliyet gösteren münazara topluluklarından yaklaşık 50 takım ve 20 jürinin katılacağını kaydetti.

Bugün yapılacak turnuvada, çeyrek ve yarı final maçlarının ardından final müsabakası yapılacak. Final müsabakasından sonra Boğaziçi Caz Korosu katılımcılara ve misafirlere konser verecek. Konserden sonra şampiyon takım ve en iyi konuşmacı açıklanacak. Turnuva ödül töreni ile son bulacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.