‘Genç Çevreciler’ yarışması düzenleniyor

‘Genç Çevreciler’ yarışması düzenleniyor

SEA LIFE Akvaryum çevreyi korumak için bilinçlendirme çalışmaları kapsamında ‘Genç Çevreciler’ yarışması düzenliyor. Yarışma 2015 yılının Aralık ayı sonuna kadar devam ediyor.

SEA LIFE Akvaryum deniz canlılarını ve çevreyi korumak için bilinçlendirme çalışmaları kapsamında ‘Genç Çevreciler’ yarışması düzenliyor. Yarışma 2015 yılının Aralık ayı sonuna kadar devam ediyor. Akvaryum köpekbalıkları ve diğer deniz canlılarını seçilen ‘Genç Çevrecilerle’ birlikte koruyacak.

Genç Çevreci seçilmek için 4-15 yaş arası çocuklar, ‘Denizleri Seviyoruz’ teması ile kendi çektikleri fotoğraflar, çizdikleri bir resim veya yazdıkları özel bir mesajla yarışmaya katılabiliyor. Denizleri ve deniz canlılarını koruma içerikli yarışmada üç daldan biri için başvuru yapılıyor. 7-28 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek yarışmada çocuklar yaptıkları çalışmayı www.facebook.com/SEALIFEAkvaryum adresinde açılan ‘Genç Çevreciler’ gönderisinin altında paylaşacaklar. 28 Aralık tarihine kadar en çok beğeni alan gönderinin sahibi 3 çocuk ve jürinin seçeceği 2 çocuk şeklinde toplamda 5 çocuk Akvaryum’un ‘Genç Çevrecisi’ seçilecek.

1655.jpg

 ‘GENÇ ÇEVRECİLER’ BİR GÜNLÜĞÜNE AKVARİST OLACAK

Genç Çevreci seçilen çocuklar, bir çok ödüle sahip olacaklar. Ödüller ise şöyle; ‘Genç Çevreciler’ ile bir yıl boyunca Koruma, Kurtarma ve Yetiştirme programlarının birlikte yürütülmesi planlanıyor. Genç Çevreciler, yavrulayan köpekbalıklarının bakım ve yetiştirme çalışmalarında küratörlerin yardımcısı olacak. Genç Çevreciler, 15.000 balığın yıllık sağlık kontrollerinin yapılmasında ve yıllık balık stoklarının sayılmasında akvaryumun uzman küratörü ve su ürünleri mühendisleri (Akvaristler) ile birlikte çalışacak, dalgıçlar tarafından yapılan akvaryumların yıllık temizlik çalışmalarını küratör ile birlikte yönetecek, kaplumbağa hastanesindeki yaralı deniz kaplumbağası Caretta caretta’nın iyileşme sürecinde veteriner hekime yardımcı olacak. Genç Çevreciler akvaristlerin bir günlük çalışmasına eşlik ederken balıkların yemlerinin hazırlanması, yaşamları için uygun koşulların oluşturulması, günlük kontrolleri gibi işleri yapacak ve uzman bir akvarist gibi çalışacak.

1 YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ ETKİNLİK KATILIMI

Genç Çevreciler ayrıca doğum günlerini arkadaşları ile birlikte akvaryumda kutlayabilecek,  akvaryumun hediyelik eşya mağazasından hediyeler kazanacak ve akvaryumun 2016 yılı içinde yapılacak tüm etkinliklerine 10 arkadaşı ile birlikte katılarak ev sahipliği yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.