Haluk Levent Srebrenitsa ile duygulandırdı

Haluk Levent Srebrenitsa ile duygulandırdı

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi, Anadolu rock müziğinin başarılı sanatçılarından Haluk Levent’i ağırladı. Konsere ‘Zindan’ şarkısı ile başlayan Haluk Levent, gece boyunca birbirinden sevilen şarkılarını seslendirdi.

Bosna kurbanları anısına Srebrenitsa şarkısı
   Rock müzikte yeni bir kulvar açan Haluk Levent, Srebrenitsa şarkısını seslendirmeden önce, “Bu şarkı, kalbimizin beraber çarptığı bir yerde; yüzyıllardır aynı acıları paylaşmış, aynı rüyalara dalmış, aynı umutları beklemiş, kalbimizde mücadelemizde hep yanımızda olduğuna inandığım Srebrenitsa’ya yani Bosna’ya gelsin” dedi. Haluk Levent’in bu sözlerinden sonra söylediği şarkı ile salonda duygu dolu anlar yaşandı.
 
‘’Başakşehirlilerle aile gibi bir konser geçirdim’’

   Şarkı aralarında seyircilerle sık sık sohbet eden  Haluk Levent, büyük ilgi görünce sahneden inerek, seyircilerin yanına  gitti. Orta yaşlı bir kadını dansa kaldıran Haluk Levent, çocuklarla oyunlar oynadı. Konserden fotoğraflar çekip, Facebook ve Twitter üzerinden sevenleriyle paylaşan Haluk Levent, ‘’Başakşehir seyircisiyle aile gibi olduk’’ diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.