İstanbul, Londra`ya Taşınıyor

İstanbul, Londra`ya Taşınıyor

Her sene bir şehre Londra’da hayat verecek olan INN London, bu yıl kültürel yaşamıyla İstanbul'u anlatacak

 Yabancı bir şehrin kültürünü, yaratıcı gücünü ve ticari yaşantısını Londra’nın kalbine getirmeyi amaçlayan INN London, her sene bir şehre Londra’da hayat verecek. Brezilya’dan Sao Paulo, Rusya’dan Moskova, Hindistan’dan Mumbai, Çin’den Şangay ve ilk olarak, İstanbul.

Her sene yapılan bu beş günlük organizasyon bir şehri nelerin benzersiz yaptığını, o şehrin çağdaş sanat ve mimarisi, moda, yemek, içki ve kültürel yaşamıyla beraber anlatıacak.
Bu ezber bozan kültür alışverişi INN İstanbul ile Nisan 2013’de başlyor. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri olan İstanbul, benzersiz coğrafik konumu ve büyüleyici kültürel mirasının yanı sıra aynı zamanda iş dünyasının da tam kalbinde atıyor. INN, aynı zamanda İstanbul’da yeni ve yakın gelecekte olacak etkinlikleri,yemekten kültüre takip etmek isteyen turistlere ve Türkiye ile iş ilişkisi kurmak isteyenlere yönelik bir girişim.
'INN London ile yapmak istediğimiz şey önyargıları değiştirmek ve değişmeye zorlamak'diyor INN London’ın kurucu direktörü Steve Wallington ve ekliyor:'Kültür, özellikle iş seviyesinde gelişim için en bilinen yol. Güçlü bir yerel kültür anlayışı başarı için anahtar. INN London hem insanlar hem de kültürler arasında iletişim sağlayarak buradan iş imkânları yaratmayı amaçlıyor.'
INN Istanbul Londra Bloomsbury’de 2000 metrekarelik alanıyla 11-15 Nisan tarihleri arasında Victoria House’da yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.