Kadın-erkek ilişkileri tiyatro sahnesinde

Kadın-erkek ilişkileri tiyatro sahnesinde

Başakşehir Belediyesi pek çok araştırmaya, kitaba konu olmuş kadın erkek iliskileri erkanların sevilen yüzü oyuncu Necmi Yapıcı ve Mehtap Bahri'nin yorumu ile tiyatro sahnesine taşındı.

   Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi(BKSM)'de sahnelenen "Benimle Delirirmisin" isimli oyun, Mine Artu'nun kalemiyle evlilik ve kadın-erkek ilişkisine mizahi yaklaşımlar katarak izleyicisine sundu.  İkili ilişkilerde zaman zaman gözden kaçan detaylara dikkat çeken oyun, kadın ve erkeğin olaylar karşısındaki farklı yaklaşımlarını da gözler önüne seriyor.

Oyuncular BKSM'yi beğendi

   İkinci sezonunda Türkiye'nin farklı sahnelerinde de sergilenen oyunu çok sayıda Başakşehirli ilgiyle izlendi.
Tiyatro oyununun aynı zamanda yönetmenliğini de yapan Necmi Yapıcı kahkahalara izlenen oyunu ve BKSM ile ilgili görüşlerini söyle açıkladı "İkinci sezonunda 80. Oyunumuzu oynuyoruz. Kadın erkek iliskilerine aslında herkesin yaşadığı şeylere ışık tutuyoruz. Seyirci oyunumuzda kendini görüyor, ayna tutuyoruz. İzleyicinin birbirlerini dürterek izlediklerine tanık oluyoruz. Aslında seyirciye diyoruz ki;' Çok küçük seyler için tartışıyorsun'
 
Necmi Yapıcı BKSM'yi çok beğendiğini dile getirerek " Sahnesi, akustiği ve kulisleri çok güzel. Bu güzel salonların Türkiye'nin her yerinde olması gerekir. Basaksehir Belediye'sini tebrik ederim. Keşke her belediye bu işlere bu kadar önem verse ve bu salonlar artsa da bizlerde bu salonlarda oynayabilsek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.