‘Karanlıkta Açan Gönül Çiçekleri’ sergisi açıldı

‘Karanlıkta Açan Gönül Çiçekleri’ sergisi açıldı

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Altınokta Körler Vakfı’nın "Karanlıkta Açan Gönül Çiçekleri" sergisinin açılışını yaptı

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Altınokta Körler Vakfı’nın "Karanlıkta Açan Gönül Çiçekleri" sergisinin açılışını yaptı.

Altınokta Körler Vakfı’nın Karanlıkta Açan Gönül Çiçekleri sergisi, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Altınokta Körler Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok ile vakıf üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu’nda açıldı.

Açılışa katılan Başkan Hazinedar, Altınokta Körler Vakfı’nın üyeleriyle tek tek ilgilendi. Hazinedar, ayrıca sergi salonunun kurdelesini görme engellilerle birlikte kesti.

SERGİ ENGELLİLER HAFTASI BOYUNCA DEVAM EDİYOR

Başkan Hazinedar sergi açılışında yaptığı konuşmada, “Engelli kardeşlerimizin her gün ne gibi zorluklar yaşadığını bizim görmemiz gerekiyor. Bu kapsamda Beşiktaş Belediyesi olarak üstümüze düşen sorumluluğun farkındayız ve yeni projelerle onların yanında olacağız. Bu sergi salonu da onların yalnız olmadığının bir göstergesi olarak Engelliler Haftası boyunca burada sergilenecek” dedi.

Karanlıkta Açan Gönül Çiçekleri sergisinde birbirinden yetenekli sanatçıların eserleri Engelliler Haftası boyunca belediyenin sergi salonunda ziyarete açık olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.