Kartal Belediyesi personeli oyunculuklarını sergiledi

Kartal Belediyesi personeli oyunculuklarını sergiledi

Kartal Belediyesi’nde hizmet veren personelin bir araya gelerek oluşturduğu Kartal Belediye Tiyatrosu Topluluğu’nun hazırladığı “Neler Oluyor Bize” adlı tiyatro oyununun gala gösterimi gerçekleştirildi

Kartal Belediyesi’nde hizmet veren personelin bir araya gelerek oluşturduğu Kartal Belediye Tiyatrosu Topluluğu’nun hazırladığı “Neler Oluyor Bize” adlı tiyatro oyununun galası, 23 Kasım’da Kartal Soğanlık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Oyuna; CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Karyapsan Genel Müdürü Nizamettin Zorgül, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Anadolu Huzurevi sakinleri ve çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı.

OYUNDA ÖZGECAN ASLAN ANILDI

Tek perdelik komedide hünerlerini ortaya koyan belediye personeli, Kartallılardan ve mesai arkadaşlarından tam not aldı. Güncel gelişmelere de sık sık göndermeler yapılan oyunda ayrıca toplumda yaşanan kültürel ve sanatsal aksaklıklar dans, müzik ve tiyatronun eşsiz olanaklarıyla sunuldu. Televizyon programlarının ti’ ye alındığı, akıllı telefon çılgınlığının hicvedildiği ve kadına yönelik şiddetin eleştirildiği oyunun finalinde ise öldürülen Özgecan Aslan bir kez daha anıldı. Gala gösterimi sonunda, seyirci oyunu ayakta alkışladı.

TURNELER DÜZENLENECEK

Oyunun ardından tüm oyuncuları tebrik eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, oyunu yazan ve yöneten Erdal Yıldırım’a çiçek takdim ederken Kartal Belediye Tiyatrosu oyuncularına da tek tek karanfil dağıttı. Av. Hüsnü Yeşilyurt yaptığı konuşmada: “Kartal Belediyesi’nde çalışan arkadaşlarımızın bu yönünü çok merak etmiştim. Ama profesyonel bir oyun izlermiş gibi izledim ve keyif aldım. Mesai saatleri sonrasında emek vererek bu oyunu sahneledikleri ve bize bu güzelliği sundukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz ile birlikte her zaman yanlarında olacağız. Çalışmalarının devamı için destek sağlayacağız.” dedi.

Kartal Belediye Tiyatrosu Topluluğu, “Neler Oluyor Bize” adlı oyunlarını Kartal Belediyesi kültür merkezlerinde ve bazı ilçelere turneler yaparak sahnelemeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.