Küçükçekmece Mehmet Erdem ile coştu

Küçükçekmece Mehmet Erdem ile coştu

Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği konserde sahne alan Mehmet Erdem, unutulmaz bir gece yaşattı.

 Küçükçekmece Belediyesi'nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, Küçükçekmece halkına unutulmaz bir gece yaşattı. 

Türk Pop Müziği'nin önemli ismi Mehmet Erdem, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde verdiği konser ile Küçükçekmece'de yaşayan hayranlarını coşturdu. Seslendirdiği hareketli parçalarla izleyenleri coşturan ünlü şarkıcıya katılımcılar da eşlik etti. Sahne performansıyla izleyenlerinden tam not alan ünlü şarkıcı konser sonunda da ayakta alkışlandı. 

Konsere katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, konseri eşi ve çocuklarıyla birlikte izledi. Yoğun ilgi karşısında konserini büyük bir coşkuyla veren Mehmet Erdem, "Farklı illere ve ilçelere konserler için gidiyoruz. Farklı insanlarla tanışıyoruz. Bugün de ilk defa Küçükçekmece halkıyla buluşacağız. Burada olmaktan çok mutluyuz " dedi. 

Yeni dizilerle, filmlerle ilgili çalışmalarının olduğunu söyleyen Mehmet Erdem, sürekli albüm için çalıştıklarını ifade etti. 

Konseri izlemeye gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ise, Küçükçekmece'de kültür-sanat etkinlikleri her geçen gün daha fazla ilgi görmeye başladığını söyledi. Başkan Yeniay, "Şu anda üç tane kültür-sanat merkezimiz var. Bunlarla birlikte iki buçuk ay içerisinde arena inşaatımız da tamamlanacak. Ben şuna İnanıyorum ki kültür-sanat etkinlikleri; bu şehri, bu ilçeyi bir arada tutacak unsurlardan argümanlardan bir tanesi. Çünkü kentli olmanın aidiyet duygusu oluşturmanın olmazsa olmaz koşulları kültür- sanat etkinlikleridir. Küçükçekmece halkı da böyle etkinliklere büyük ilgi gösterdiği için bütün halklımıza teşekkür ediyoruz. Bu noktada atmış olduğumuz adımların karşılığını da almış olduğumuza inanıyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.