Nt, 'Okur-Yazar Buluşmaları' başlatıyor

Nt, 'Okur-Yazar Buluşmaları' başlatıyor

Kültür mağazaları zinciri NT, 2013 yılında Okur-Yazar buluşmalarından ilkini sanatçı Ediz Hun'un katılımıyla Maltepe NT Şubesinde gerçekleştirecek

Yapılan açıklamada, etkinliğin yarın 14.00-16.00 saatleri arasında düzenleneceği ve yoğun bir katılım beklendiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, NT Mağazacılık Kitap Kırtasiye Bölüm Müdürü Yılmaz Şimşek, okur-yazar buluşmalarının önemine değinerek, Türkiye'de kitap okuma oranlarının giderek artığını bunun en önemli nedenin yazarların toplumun içine karışarak okurla bir bütün olmasının yattığını söyledi.

NT olarak okuma yılı ilan ettikleri 2013 yılında kitapseverlerin bu tarz etkinliklerle yazarları yakından tanıma imkanı bulacaklarını ifade eden şimşek, NT'nin, "Kitapla Buluşma Noktanız" sloganıyla insan ve insani değerlere öncelik tanıdığını ve her zaman sorumlu marka bilinci ile hareket ettiğini kaydetti.

Yılmaz Şimşek, bu tür ödüllerin moral ve destek verdiğini dile getirerek, 2012 yılında NT mağazalarını 25 milyon kişinin ziyaret ettiğini bildirdi. Bu yıl 26 milyon 500 bin kişinin NT mağazalarına gelmesini beklediklerini dile getiren Şimşek, 5 yıl içinde tüm Türkiye'ye hizmet vermeyi amaçladıklarını, kitap sektöründe ülkenin adeta nabzını tuttuklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.