Özdemir Erdoğan Bahçeşehirliler’le Buluştu

Özdemir Erdoğan Bahçeşehirliler’le Buluştu

Başakşehir Belediyesi Ramazan programları için sahne alan sanatçı Özdemir Erdoğan, Bahçeşehirliler’e nostalji dolu bir gece geçirdi. Erdoğan, ‘’Türk müziğini dünyaya sevdirmeliyiz. Çünkü çok hoş ve rehabilite edici bir müziğimiz var’’ dedi.

Konser öncesi sevenlerini selamlayan Erdoğan, “Bahçeşehir’de çocukluğumu yaşıyorum. Ben de bahçeli benzer bir ortamda büyümüştüm. Çocukluğum bahçelerde geçti. Konser öncesi beklerken güzel zamanlar geçirdim. Temiz ve güzel havasını ciğerlerime çektim’’ diye konuştu.

40 yıldır Türk musikisini tanıtmak ve dünyaya sevdirmek için hayatını verdiğini de söyleyen Özdemir Erdoğan, ‘’Türk müziğini dünyaya sevdirmeliyiz. Çünkü çok hoş ve rehabilite edici bir müziğimiz var. Sizlerle bu güzel ortamda buluşmaktan çok mutluyum” dedi.
Sahne performansıyla göz dolduran Özdemir Erdoğan, kendi bestelerinin yanı sıra sevilen Türk sanat müziği parçalarını da seslendirdi. Sahnede vatandaşlarla sohbet eden sevilen sanatçı, konuşmalarıyla vatandaşları güldürdü. Çiçeklerle uğurlanan Erdoğan, hayranlarını kırmayıp, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Vadi, Film Müziklerini Sevdi
Ramazan ayının on ikinci gecesinde Sular Vadisi’ndeki Ramazan programları,sanatseverlerin yakından tanıdığı ve film müzikleriyle de tanınan usta müzisyen Aykut Kuşkaya konseri ile devam etti. Başakşehirliler’e özel bir repertuarla sahne alan Kuşkaya, eski ve yeni parçalarını seslendirerek, keyifli anlar yaşattı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.