Sancaktepe’de engellilerin eserleri sergilendi

Sancaktepe’de engellilerin eserleri sergilendi

Sancaktepe Belediyesi’ nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Engelliler Dinlenme Evi(EDEV) öğrencilerinin yaptığı el emeği ürünler sergilendi

Sancaktepe Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir sergi düzenledi. Sancaktepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Dinlenme Evi (EDEV) öğrencilerinin yaptığı birbirinden değerli ürünler beğeniye sunuldu. Sancaktepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergiyi Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, engelli aileleri ve vatandaşlar gezdi.

"ENGELLİLERİN MEKÂNSAL VE FİZİKİ PROBLEMLERİNİN ÇÖZÜMÜ İÇİN HİZMET VERİYORUZ"

Engelliler Günü münasebetiyle her yıl farklı organizasyonlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan İsmail Erdem, "Bugün de Engelliler Dinlenme Evi’mizin sürekli katılımcıları tarafından orada üretilen ürünlerin sergisini açmış olacağız. Diğer taraftan da engelli vatandaşlarımıza yönelik eğlenceli bir program hazırlamış olduk. Burada öncelik olarak psikolojik bir katkı sunmak, engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, engelli vatandaşlarımızın normal yaşayabilmeleri adına gereken fiziki ve mekânsal problemlerin çözümünde belediye olarak hizmet ediyoruz" dedi.

Başkan Erdem, engellilerin sorunlarını çözmek için toplumun el ele vermesi gerektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.