Satranç Turnuvası’nda öğretmenler yarıştı

Satranç Turnuvası’nda öğretmenler yarıştı

Kartal Belediyesi ile Kartal Belediyespor ile Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin birlikte organize ettiği ‘24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası’ gerçekleştirildi. Düzenlenen turnuvaya 30 öğretmen katıldı

Kartal Belediyesi ile Kartal Belediyespor ile Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin birlikte organize ettiği ‘24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası’ gerçekleştirildi. Düzenlenen turnuvaya 30 öğretmen katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvasına; Kartal Belediyesi Meclis Üyesi ve Kartal Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Şener, Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Poyrazoğlu ve çok sayıda satranç sporcusu katıldı. Turnuvanın açılış hamlesini Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Poyrazoğlu yaptı. Turnuva sonunda 5,5 puanla Kartal Belediyespor’dan İsmet Sancak birinci oldu. İkinciliği ise 4,5 puanla 4 sporcu paylaştı. Eşitlik bozma sonucunda 2. Kartal Belediyespor’dan Can Mıhçıyazgan ve 3. yine Kartal Belediyespor’dan Gencay Iğdır oldu. Bayanlarda ise 1. Görkem Akpınar, 2. Hülya Konak, 3. Songül Terlemez oldu. 2 gün süren turnuva sonunda ilk 3’e giren sporculara kupa, dernek plaketleri ve satranç kitaplarını; Kartal Belediyesi Meclis Üyesi ve Kartal Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Şener, Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Poyrazoğlu, Dernek Yöneticisi Nihat Şentürk ve İl Temsilcisi Rıza Öney takdim etti.

Turnuvanın sonunda öğretmenler, Kartal Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaların diğer belediyelere de örnek teşkil etmesini dileyerek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e satranca verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.