"Tabiat Ana Fotoğraf Sergisi"

"Tabiat Ana Fotoğraf Sergisi"

Sanatçı Erhan Bayladı'nın doğanın güzelliklerini kendine has bir üslupla sunduğu "Tabiat Ana Fotoğraf Sergisi", Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Sergi Alanı'nda sanatseverlerle buluştu.

"Tabiat Ana Fotoğraf Sergisi"nin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun yaptı. Beyikdüzü kültür Merkezi'nde gerçekleşen açılışta konuşan Uzun, Erhan Bayladı'nın müzsyen kişiliinin yannda çok iyi bir fotoğraf sanatçısı olduğuna da değindi. Başkan Uzun, "Erhan Bayladı'nın on parmağında on marifet var. Farklı sanat dallarında önemli eserler ortaya koyuyor. Sergi için kendisini kutluyorum" diye konuştu.


Sanatseverlerden de Beylikdüzü Kültür Merkezi'ne sahip çıkmalarını isteyen Başkan Uzun, "Burası sizlerle güzel" ifadesi ile düşüncelerini dile getirdi. Beylikdüzü'nün önemli sanatçıların ikamet ettiği bir kent olduğunu belirten Başkan Uzun, "Beylikdüzü'nün modern, yeşili bol, huzurlu, sosyal ve kültürel düzeyinin yüksek olmasıyla örnek gösterilmesinde sanatçılarımızın da büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Kentimize sanatçı gözüyle bakan değerlerimizin olması bizleri projeleri hazırlarken daha da titiz ve özen göstermeye sevk ediyor" dedi.

Başkan Uzun, Sanatçı Erhan Bayladı ve davetliler kurdele kesimi sonrası bol fotoğraflı sergiyi gezdi.


Serginin açılışının ardından Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda vatandaşlar Yalçın Özden ile gülme krizine tutuldu. Ünlü tiyatrocu Yalçın Özden "Ortaya Bir Karışık" adlı iki perdelik oyununda yaptığı tipleme ve esprilerle izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı. Oyunun ilk bölümünde ellerinde tokmaklarla izleyicilerin arasına dalan tiyatrocular, oyun gereği gözlerine kestirdiklerini tokmakladılar. Oyunda Usta Oyuncu Özden, yaptığı bazı ünlülerin taklitleriyle de de tiyatroseverlerden bolca alkış topladı.


Yalçın Özden'in yazıp yönettiği oyunda ayrıca Salih Ünal, Sonay Özden, Şehmuz Şan ve Ahu Özden de rol aldı. Usta tiyatrocu Yalçın Özden ve oyuncu ekip, oyun sonunda ayakta alkışlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.