Yazarlar İtibar'a ses verecek

Yazarlar İtibar'a ses verecek

Dergi Günleri kapsamında hazırlanan İtibar dergisinde yazıları bulunan ünlü yazarlar, Bağlarbaşı Kültür merkezi'nde düzenlenecek etkinlikte bu yazıları okuyacaklar.

 Soğuk bir İstanbul günü edebiyatla ısınıyor. Üsküdar Belediyesi, TURDEB ve Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi'nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dergi Günleri kapsamında; İtibar dergisi yazarları İtibar dergisinde yayınlanan ürünlerini okuyacak. 

Türk edebiyatının pek çok ismini bir araya getirecek olan etkinlik, Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde 23 Aralık Pazar günü saat 17.00'de gerçekleştirilecek. Yayına başladığı ilk günden beri "Türk edebiyatının İtibar'ı" sloganıyla yoluna devam eden ve yayınladığı nitelikli ürünlerle hem okurlar hem de yazar ve şairler nezdinde 
beğenilen İtibar dergisi, ilk kez bu denli büyük bir katılımla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Moderatörlüğünü yazar Ali Görkem Userin'in gerçekleştireceği programa katılacak isimlerden bazıları şöyle: Mustafa Akar, Fatih Muhammet Atasever, Haşmet Babaoğlu, Furkan Çalışkan, Ali Emre, Gökhan Ergür, Soner Karakuş, Cevdet Karal, İsmail Kılıçarslan, Osman Toprak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.