10 maçta gösterdiği performansla hayranlarından övgü topladı

10 maçta gösterdiği performansla hayranlarından övgü topladı

Brezilyalı futbolcu, 15 Eylül'de Rennes'e karşı kale direğine çarptıktan sonra bacağından sakatlandı. Samet Akaydın'ın transferi sonrası defans takviyesi durmalıdır.

Brezilyalı futbolcu, 15 Eylül'de Rennes'e karşı kale direğine çarptıktan sonra bacağından sakatlandı. Samet Akaydın'ın transferi sonrası defans takviyesi durmalıdır. Sırf Luan Perez'in durumunun belirsizliği nedeniyle buraya bir geçiş daha gelebilir. Yönetim başka bir kaleci ile sözleşme imzalama sonucunu alırsa, ilk gol belirlenir.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ Fenerbahçe'de

Kanari'nin listesinin başına yazılan ismin Çağlar Soyuncu olduğu anlaşılıyor. 26 yaşındaki oyuncunun adı genellikle Fenerbahçe ile anılır. Yıldız oyuncu, benim yakabet süremin sonunda sona eren sözleşmesini uzatmadığı için Leicester'da gözden düştü. Milli savunma oyuncusu bu kez ligde sadece bir  kez forma giyebilecek.

Fenerbahçe'den kiralık teklif

Fenerbahçe,  Çağlar Soyuncu için İngiltere'ye kiralama teklifini görev süremin sonuna kadar  yapmayı planlıyor. Yönetim,  sezonun ikinci yarısı için Leicester City'nin kirasını ve Çağlar'ın maaşını ödeyerek bunu yapmaya çalışacak.

Sıcak görünebilir

26 yaşındaki guard, bu yaz  büyük bir takımla sözleşme imzalamayı planlıyor. Chiaral, tüm sezonu tribünlerde kaçırmaktansa Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi vermeyi tercih edebilir.

Okambrook ile yeni sezona giren Galatasaray, gelecek vaat eden bazı oyunculara da kayıtsız kalmamış ve birçok yıldız oyuncuyu da kadrosuna katmıştır.

Sezonu Antalya Sporting'in galibiyetiyle açan sarı-kırmızılı ekip, arkasında engebeli bir yol gösterdi. 23 Ekim'de Galatasaray, Ali Palabıyık yönetiminde Alanya Spor ile  2-2 berabere kaldı.

Kara Gümrük'ü deplasmanda 2-0, Beşiktaş'ı Nev Stadyumu'nda 2-1 ve son olarak da deplasmanda Başakşehir'i 7-0 yenen sarı-kırmızılı ekip, puanını da 2'ye yakabet giriş indirecek. Galatasaray, Antalya'ya gitmeden önce devre arasında İstanbul'da Rayo Vallecano ve Villarreal ile karşılaşacak. Sarı Kırmızılılar, Antalya'da oynanan hazırlık maçında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı.

İŞTE YENİ TRANSFER

Son transfer gününde Viyana'dan 6 milyon avroluk hızlı hareket eden Youssef Mier, sezonun ilk yarısında şansını değerlendiremedi. Takıma ve sakatlıklara uyum sağlayamayan  Yusuf, Dünya Kupası'nda kendini dayattı. 10. sıraya Adana Demirspor karşısında attığı 2 golle damgasını vuran 19 yaşındaki yetenek, hocası Okan Buruk tarafından takdir edildi. Brook, Mertens ve Rashika ile forma yarışında kendisine yer verecek olan Yusuf'u yeni transfer olarak arıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.