1905 Maltepe Gençlik ilk turu kolay geçti

1905 Maltepe Gençlik ilk turu kolay geçti

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul elemeleri ilk tur maçında 1905 Maltepe Gençlik ile Güzelhisar takımları Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 kazanan 1905 Maltepe Gençlikspor ilk turu geçen takım oldu.

Selamet Yılmaz'ın yönettiği ve çekişme içinde başlayan mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla başladı. Türkiye Şampiyonasına katılmak için ilk turda kaybetmek istemeyen iki takımdan Maltepe temsilcisi 1905 Maltepe Gençlikspor 28.dakikada Melih Kaan Yılmaz'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

1905 Maltepe Gençlik ikinci yarıda coştu

İkinci yarının başlamasıyla oyunun hakimi olarak baskılı oynayan 1905 Maltepe Gençlikspor 38.dakikada farkı ikiye çıkardı. Alperen Bilen'in müthiş ortasına mükemmel bir şekilde kafa vuran Talha Günay takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra rakibinin üzerine giderek farkı açmak isteyen Sarı Kırmızılılar 40.dakikada Ferhat Ekinci ve 54.dakikada Ömer Faruk Öztatlı'nın ceza sahası dışından attığı mükemmel gollerle mücadeleyi 4-0 önde tamamlamasını bildiler.

Bu galibiyetle ilk turu geçen Enver Yağmuroğlu'nun talebeleri ikinci tur maçını Eyüp Çırçır İmarspor ile İstanbul Barışspor galibi ile Cuma günü oynayacak, Maltepe temsilcisi kazandığı takdirde İstanbul'u Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını kazanacak.

1905-maltepespor1.jpg1905-maltepespor2.jpg1905-maltepespor3.jpg1905-maltepespor4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.