2012-2013 sezonunu açıldı

2012-2013 sezonunu açıldı

Burhan Felek Spor Kompleks'inde Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) 2012-2013 sezonunu açtı.

 Açılışta konuşan TFFHGD İstanbul Şube Başkanı Şahin Taşkınsoy, İstanbul Şube yönetim kurulu olarak görev Başladıkları günden bugüne kadar camianın birlik ve beraberliğini sağlayacak her türlü faaliyetin içinde bulunduklarını belirtti.


Daha sonra kürsüye çıkan MHK üyesi Saadettin Güler ise İstanbul Hakemliği ve Gözlemciliğinin, ülkenin lokomotifi ve itici gücü olduğunu söyleyerek Türk hakemlerinin başarılarıyla gurur duyduğunu söyledi. Cüneyt Çakır ve Ekibinin gösterdiği başarıda yaşadığımız mutluluktan bahsetti. Bu tür başarıları yakalamak için amaç ve hedeflerinin En alt kategorideki hakemlerden başlayarak çeşitli eğitimler vererek elit kategoriye kadar olan tüm kadrolara hakemlerimizin girmesi sağlamak olduğunu belirtti. Amacımız Elit kadroya yeni ve güçlü isimlerin girmesini sağlamak dedi.


İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu ise Türkiye genelinde oynanan yaklaşık 90 bin müsabakanın 30 bininin İstanbul'da gerçekleştiğini söyleyerek, şunları kaydetti; “Biz burada sezonu açıyoruz aslında sezonu hiç kapatmadık halen daha devam eden müsabakalarımız var.'' 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.