21 maçtır kazanıyorlar!

21 maçtır kazanıyorlar!

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta bitime 7 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Arnavutköy Belediyespor, Taksimspor’u ağırladı. 2 yıldır devam eden rekabette gülen taraf 4-0’la ev sahibi oldu.

Gergin başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında Kenan ile 1-0 öne geçen Arnavutköy Belediyespor, gol sonrası gelişen birçok ataktan sonuç çıkartamadı. Taksimspor’da etkili oyunu ile U. Abdullah Arnavutköy Belediyespor,defansına zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 38. Dakikasında Orçun ile 2-0 öne geçen ev sahibi ekip ilk yarıda kalan dakikalarda oyunu elinde tutarak devreyi 2-0 avantajı ile kapadı.

74. dakikaya kadar oyunda dengeli giden Arnavutköy Belediyespor, ani atak sonrası korner kazandı. Korner atışını harika kafa vuruşuyla tamamlayan Serkan skoru 3-0’a taşıdı. Gol sonrası kendi aralarında tartışmalar yaşayan Taksimspor oyuncularının oyundan koptuğu dikkatlerden kaçmadı. 79. dakikada hazırlanış olarak harika bir gol izledik. Yunus’un ara pasını iyi takip eden milli oyuncu Cem skoru 4-0 yaptı. Bu dakikaya kadar gerginliğini üzerinden atamayan Taksim kalecisi Takım arkadaşlarının sitemlerine dayanamayarak yerini yedek kaleci Emin’e bıraktı. Kalan dakikaları top çevirerek geçiren Arnavutköy Belediyespor,Taksim spor karşısında 3 puanı 4 güzel golle kazanan taraf oldu.

Sahada ayak basmadık yer bırakmayan Süleyman ve Serkan yanı sıra savunmada etkili oyunu ile Alper ve Sinan oyundan çıktığı dakikaya kadar Taksim defansına zor anlar yaşatan Aytaç Arnavutköy Belediyespor’da yıldızını parlatanlar oldu.



yerelfutbol.com
HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.