4x4 lük maç

4x4 lük maç

İstanbul U14. ligi 30.grubun son maçında Çubukluspor, evinde Sancaktepe Ziganaspor'u misafir etti. 8 golün atıldığı zevkli mücadele 4-4 sona erince takımlar puanları paylaştılar.

İstanbul U14. ligi 30.grubun son maçında Çubukluspor, evinde Sancaktepe Ziganaspor'u misafir etti. 8 golün atıldığı zevkli mücadele 4-4 sona erince takımlar puanları paylaştılar.

Paşabahçe Stadında oynanan ve Esra Parlak'ın yönettiği mücadeleye iki ekipte hızlı başladı.2.dakikada konuk ekip Sancaktepe Ziganaspor kaptanı İbrahim Ürker'in kafa golü ile 1-0 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan ev sahibi Çubukluspor Emre Yalçınkaya ile skora denge getirdi 1-1. 

İlk yarı Ziganaspor farkı açtı

Beraberlik golünden sonra baskılarına arttıran Konuk ekip Ziganaspor sol kanatta Şahin Çetinoğlu ve orta sahada Emre Ay(messi) ile etkili olarak rakip kalede pozisyonlar yaratmaya başladılar, 10.dakikada Emre Ay'ın ortaladığı topun gelişine mükemmel vuran Sedat Kaya takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 20.dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Emre Ay aşırtma bir vuruşla topu filelere yollayarak skoru 3-1 yaptı. 23.dakikada günün başarılı ismi Emre Ay'ın ortasında topu kafa ile filelere yollayan Şahin Çetinoğlu ilk yarının skorunu belirledi Çubuklu 1 - Ziganaspor 4

İkinci yarı Çubukluspor farkı kapadı

İkinci yarıya skor üstünlüğünü eline alarak oyuncu değişiklikleri ile başlayan Sancaktepe Ziganaspor oyunun hakimiyetini rakibi Çubukluspor'a kaptırdı. Orta sahadan atılan toplarla çıkan ve pozisyon bulan ev sahibi Çubukluspor yakaladığı net pozisyonlarla etkili olmaya başladı.

Emirhan Keçeci durdurulamadı hat-trick yaptı

Çubukluspor 44.dakikada Emirhan Keçeci'nin attığı golle farkı ikiye indirdi 2-4. Bu golden sonra iyice temposu düşen ve skoru korumak isteyen Bordo Mavililerin üzerine giden Beykoz temsilcisi Çubukluspor, maçın yıldızı Emirhan Keçeci'nin attığı iki golle 4-4 beraberliği yakaladı. Maçın sonlarına doğru baskı yapan Sancaktepe Ziganaspor Emre Ay ve Mücahit Erdoğan'la net fırsatlardan yararlanamadı ve zevkli mücadele 4-4 sona erdi.

 

cubukluspor1-002.jpgsancaktepe-ziganaspor.jpgcubukluspor2-002.jpgcubukluspor3-002.jpgcubukluspor4-002.jpgcubukluspor5-002.jpgcubukluspor6-002.jpgcubukluspor7-002.jpgcubukluspor8-002.jpgcubukluspor9-001.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.