8 milyon Euro'ya düşeceği bildirildi.

8 milyon Euro'ya düşeceği bildirildi.

Fotball Italia News, Nico Schira'dan alınan bilgilere göre şu ifadelere yer veriyor;

 

 

"Roma'nın Ocak ayında Matthias Wiener'i satmaya hazırlandığı, Galatasaray'ın da Uruguaylı ile ilgilendiği bildiriliyor. Sol bek, bek veya stoper olarak oynayan 25 yaşındaki oyuncu, Ağustos'ta Palmeiras'tan 13 milyon Euro'ya geliyor. 2021.

Roma için çok mücadele etti ve bu sefer burada Serie A ve Avrupa Ligi'nde sadece 7 maç oynadı Spinazzola sakatlıktan döndü, Wei Na'nın şansı daha da azalacak.

Nico Schilla'nın haberine göre Galatasaray, 2022 Dünya Kupası'na Uruguay ile katılan Wiener'i transfer etmek istiyor. Hatta bu yaz Türkiye'ye taşınacağına betlogi dair söylentiler var. Görünüşe göre Roma ortalığı kasıp kavurmaya hazır.

Roma, Bodo/Glimt'ten Ola Solbakken'i serbest bıraktı ve ayrılan isimlerden para kazanacak. Geçen sezon beklentileri karşılayan Sloven oyuncular bazı Süper Lig maçlarında önemli goller atsa da genel olarak taraftarları memnun edemedi.

Bu kez kadroda kalan Tijanic, en çok eleştirilen futbolcular arasında yer alıyor. İyileşme sürecini ancak son haftalarda toparlayabilen 25 yaşındaki futbolcu, Manisa FK karşısında muhteşem bir golle galibiyete imza attı. Tjanic, sarı-kırmızılı formayı en son 33 Süper Lig maçında giymişti ve 4 gol atmıştı.

Ruud Boffin, görev süremin başında sürpriz bir karar alarak Antalyaspor ile olan sözleşmesini  bir yıllığına uzattı. 7. haftada  Adana Demirspor ile yaşadığı mücadeleden bu yana forma giymeyen Belçikalı kaleci futbolu bıraktı.

6 maç kadro dışı

Son olarak 7. haftadaki Adana de Mierspoor mücadelesinde gol atmaktan kaçınan ve sakatlanan Belçikalı kaleci, 2 hafta sonra forma girmesine rağmen betlogi giriş formasını tekrar giymedi.  4 Süper Lig maçı, 1 Türkiye Kupası ve 2 Antalyaspor hazırlık maçında sadece bir kez takıma katılan Boffin, yıl dönümü kararını Adana Demirspor maçının ardından kulüp yetkililerine bildirdi.

Fesih görüşmeleri başladı

Ajansspor'un kaynaklarından yola çıkarak; görüşmeler, Boffin'in futbolu bırakma kararını kulüp yetkililerine bildirmesinin ardından başladı. Kırmızı Beyazlılardan birkaç ay maaş alacak olan Boffin ile pazarlıklar devam etse bile nihai skorun belirlenmesinin ardından sözleşmesi feshedilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.