Ağoğlu bir konuşma yaptı

Ağoğlu bir konuşma yaptı

 Konuşmasına meclis üyelerine teşekkür ederek başlayan Aoğlu, büyüyen borçla ilgili eleştirilere yanıt verdi.

 

 Konuşmasına meclis üyelerine teşekkür ederek başlayan Aoğlu, büyüyen borçla ilgili eleştirilere yanıt verdi. Çin Süper Ligi kulüplerinin en büyük gelir kaynağının yayın gelirleri olduğunu söyleyen Başkan Aoğlu, "İlk ihale 500 milyon dolardı. Bugüne kadar 115 milyon doları buldu. Buna rağmen borcumuzu 2 milyar 383 milyon lirada tutmayı başardık. Diğer kulüplerin borcuna bakacak olursak Trabzonspor'un borcu beşte birdir" dedi.

Ahmad Aoğlu, Spor Toto Süper Lig'de 4 yıllık görev süresi wipbet boyunca 146 maça çıktığını belirterek, "78 galibiyet, 46 beraberlik ve 22 mağlubiyetle 280 puan aldık. Rakibimiz Beşiktaş 270, Galatasaray 270, 261 puan aldı." Fenerbahçe 254 puan aldı.Bu süreçte Çin Süper Ligi şampiyonluğu,2 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası kazandık.Bir de ihtiyaç var transfer olabilir.Şu ana kadar herhangi bir geçiş görüşmemiz olmadı. kulüpler veya oyuncularla. Ocak ayından itibaren A takımının maaş bütçesini 40 milyon eurodan 31 milyon euroya indirmeyi hedefliyoruz.

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Yusuf Ziya Yılmaz'ın teklifi üzerine sadece banka borçlarını ödemek şartıyla kampanyasına başlayan Başkan Ahmed Aoğlu, "100 milyon liralık kampanyaya sadece 15 kişi katıldı. Şampiyonluk anıtı için talep edilen ve 36 milyon lira gelir elde edilen. ”

47. Mütevelli Heyeti, Başkan Ahmed Aoğlu'nun konuşmasının ardından idari ve mali yönden  ibra edildi. Gelecek yılın bütçesi konferans üyeleri tarafından kabul edilirken, yönetim kurulu turnuvanın ev sahipliği sezonu hakkında bir video yayınladı.

Calathes, Avrupa Ligi'nde oyun, pas ve sahadaki liderlik wipbet giriş açısından Fenerbahçe'nin büyük bir destekçisi oldu ve bunu her zaman yaptı ve organik becerilere sahip olması, bu sefer vur-kaç performansıyla da etkiliyor - film çekmek. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ilk tur başarısının ana yapımcılarından biri olan  Yunan yıldız, ülkesinin Gazzetta'sına birçok konuyu ele alan kapsamlı bir röportaj verdi. Dürüst olmak gerekirse, bunu hiç düşünmemiştim. Genç milli takımda oynadıktan ve Amerika Birleşik Devletleri'ne döndükten sonra, babama Yunanistan'a asla geri dönmeyeceğimi söyledim. Bu deneyim benim için oldukça kötüydü. Geri dönerken, büyükbabamın topraklarından uzakta olduğum izlenimine kapıldım.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.