Al Nassr'ın Galatasaray'da Kiralık Olarak Forma Giyen Mauro Icardi'yle De İlgilendiği Belirtildi

Al Nassr'ın Galatasaray'da Kiralık Olarak Forma Giyen Mauro Icardi'yle De İlgilendiği Belirtildi

Cimbom'da kiralık olarak forma giyen Icardi'nin 37 yaşındaki Gomis'e veda etmeye hazır olup olmadığı Paris Saint-Germain sonucuna bağlı olarak netleşecek.

Cimbom'da kiralık olarak forma giyen Icardi'nin 37 yaşındaki Gomis'e veda etmeye hazır olup olmadığı Paris Saint-Germain sonucuna bağlı olarak netleşecek. L'nin başına Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliviera, Leo Dubois, Seferovic, Fredrik Midtsjö, Torreira, Mertens, Icardi, Milot Rashica, Juan Mata, Yusuf Demir, Mathias Ross Jensen gibi isimleri ekleyerek Redskins, geçtiğimiz sezon bazı isimlerle beklentileri aşarken, diğerleri hayal kırıklığına uğrattı. Hayal kırıklığı yaratan isimlerden biri de Benfica'dan kiralık olarak kadroya katılan ve sadece 8 Süper Lig maçında gol atamayan ve asist yapmayan Haris Seferovic.

Galatasaray, başarısız bir Seferovic'i Ocak ayında Benfica'ya göndermeye hazır. Menajerlerin Portekiz tarafıyla görüşmeyi ve 30 yaşındaki İsviçreli forveti ara transfer döneminde geri getirmeyi düşündükleri bildirildi. Fenerbahçe, Watford ile olan sözleşmesi benim görev süremin başlarında biten Joshua King'e katıldı. Tecrübeli oyuncu ilk maçta zorlansa da kısa sürede celticbet toparlandı. Tam notlarını yükseltirken, Kim ne yazık ki yaralandı. Dinamo Kiev'in Sporting İstanbul ile oynadığı mücadelede kulübede bekleyen 30 yaşındaki golcü, Sivas ve Giresun maçlarında artan ağrıları nedeniyle kadroya alınmadı.  Joshua King hazırlıklarına titizlikle devam etti ve kendince konuştu.

"Daha iddialıyım"

Norveçli futbolcu, "Sezon başında antrenman kampı yapmamama rağmen tam kondisyonuma ulaştığımda sakatlandım. Lige verilen tatilin çoğunu Dünya Kupası sırasında yapacağım. Eksiklerimi tamamlayıp daha güçlü döneceğim. Üniformamı bırakmak beni daha hırslı yaptı. Lig tekrar başladığında herkese gerçek kralı göstereceğim” dedi. 12 günlük tatilin ardından başlayacak olan hazırlıklarda Jorge Jesus'un özellikle Joshua King ile celticbet giriş ilgilendiği söyleniyor. Portekizli hocanın yönetimindeki iki forvet Valencia ve Batshuayi Dünya Kupası'nda. Kıdemli teknik direktör, King'in büyük bir turnuvada forveti biterse veya sakatlanırsa hemen hazır olmasını istiyor. Hope King, Vallecano ve Villarreal ile oynanan hazırlık maçlarında ilk 11'de yer alıyor. Beşiktaş'ta geçiş döneminde alınacak önlemler giderek netleşiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, kadro dışı kalacak oyuncuları belirlemeye başladı. Formasyon, salonun aktivasyon çalışmalarından başlayarak teknik direktör Şenol Güneş'in rehberliğinde oluşturuldu. Saha pasları ve taktik idmanlarla devam eden tatbikatlar, zorlu çeyreklerde çift gollü maçlarla sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.