Alemdağspor Çeliktepe maçında sessizlik

Alemdağspor Çeliktepe maçında sessizlik

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grubta klasman grubuna kalamayan Alemdağspor, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından Çeliktepespor'u misafir etti. Bol pozisyonu ve gerginliği olan mücadelede taraflar birbirlerine üstünlük kuramayınca maç başladığı gibi

 İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grubta klasman grubuna kalamayan Alemdağspor, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından Çeliktepespor'u misafir etti. Bol pozisyonu ve gerginliği olan mücadelede taraflar birbirlerine üstünlük kuramayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. 
Ali Can Özışık, Efe Kurtuluş ve Kader Yılmaz hakem triosunun yönettiği maç orta alan mücadelesi şeklinde başladı, ilerleyen dakikalarda iki takımda birbirlerine karşı üstünlük kurmaya çalışsada skoru değiştirecek golü bulamadılar. Alemdağspor Serkan ve Volkan ile Pozisyona girip başarılı olamazken, Çeliktepespor'da Lütfü ve Doğanay ile net pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarı golsüz eşitlikle geçildi. İkinci yarıya eşitliği bozmak isteyen iki ekipte hızlı başladılar. Çekmeköy temsilcisi Alemdağspor 47.dakikada penaltı atışı kazandı, topun başına geçen golcü Volkan Erkut'un vuruşunda kaleci Mehmet başarılıydı. İlerleyen süreçte oyuna ağırlığını koyan ev sahibi ekip rakibinin üzerine gidip net pozisyonlar yakalasada Kağıthane temsilcisinin defansı ve kalecisi Mehmet başarılıydı. Maçın uzatma dakikalarında oldukça gerginleşen mücadeleyi hakem Ali Can Özışık kartlarını kullanarak sakinleştirsede maç sonu iki takımında büyük tepkileri vardı. Maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.



















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.