Alemdağspor son dakikada güldü

Alemdağspor son dakikada güldü

İstanbul Süper Amatör Lig Play-Of da mücadele eden Ortaköy ile Alemdağ takımları Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında Saat 16 00 da karşı karşıya geldiler.

İstanbul Süper Amatör Lig Play-Of da mücadele eden Ortaköy ile Alemdağ takımları Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında Saat 16 00 da karşı karşıya geldiler.

Müsabakayı Aydoğan Kaş, Volkan İpçipğlu, Muharrem Meral hakem üçlüsünün yönetti. Ligin İlk 8 maçı sonrasında 12 puan toplayarak 7. sırada giren Ortaköy , Yine 8 haftada 7 puanı olan ve 13.sırada bulunan Alemdağ takımları, maçın ilk yarısında birbirinden çekinen, birbirini tartan iki takım görüntüsü verdiler. Bu yarıda gelişen nadir atakları da her iki takım oyuncuları ve özellikle forvetleri gole çeviremediler. Tatsız tuzsuz ilk yarı 1 dakikalık uzatması ile beraber 0-0 sona erdi.

Maçın İkinci yarısına değişiklikle giren Alemdağspor ilk yarıdaki görüntüsünün aksine daha istekli ve tempolu bir oyun sergilemeye başladı. Ortaköyspor'da bu tempoya ayak uydurdu. Zaman zaman daha etkili olan ve üst üste pozisyon yakalayan taraf yine Ortaköy oldu. Özellikle maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında ‘’yüzde-yüz’’ tabir ettiğimiz pozisyonlarda, Ortaköy forvetleri gol yapmayı beceremediler. Aynı şekilde ikinci yarının ortalarında ise Alemdağspor'dan Toga, Muhammet ve Ersin ile yakaladıkları üç net pozisyonda golü bulamadılar.

Maçın son bölümü ise, başladığının aksine bir o kalede bir bu kalede oynanan, tribünlere zevk veren bir mücadele izledik. Özellikle son dakikalarda Alemdağspor baskısını arttırdı. Herkes maç golsüz berabere bitecek diye düşünürken, maçın 89. dakikasında Alemdağın çalışkan ismi Berkan Özbek'in taşıdığı topu Ortaköy ceza sahasına ortaladı. Arka direk hizasında yükselen Tolga , beni nasıl boş bırakırsınız dercesine kafayı vurdu. Üst direğe dokunan top ağlarlabuluştu. Bu son dakika golü ile Alemdağ 10 puana ulaştı ve grubun bundan sonraki maçları için rakiplerine ‘’Biz daha son sözümüzü söylemedik" mesajı verdiler. 

alemdagspor1-013.jpgalemdagspor2-011.jpgalemdagspor3-012.jpgalemdagspor4-011.jpgalemdagspor5-010.jpgalemdagspor6-010.jpgalemdagspor7-010.jpg

 

Haber-Foto : Derviş Ali Mamat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.