Alemdağspor zorlu mücadeleden 3 puanı çıkardı

Alemdağspor zorlu mücadeleden 3 puanı çıkardı

İstanbul U19/A Ligi 23.Grup ta sıkıntılı günler geçiren Alemdağspor, Alemdağ Stadında grubun şampiyonluk adaylarından K.Cevizli Gençler Gücü takımını misafir etti. Çekişmeli geçen ve müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı ev sahibi Alemdağspor 3-2 kazanara

 İstanbul U19/A Ligi 23.Grup ta sıkıntılı günler geçiren Alemdağspor, Alemdağ Stadında grubun şampiyonluk adaylarından K.Cevizli Gençler Gücü takımını misafir etti. Çekişmeli geçen ve müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı ev sahibi Alemdağspor 3-2 kazanarak kötü gidişe dur dedi.

Mehmet Emin Tuğral, Onur Eser ve Ufukcan Pür hakem triosunun yönettiği mücadele grubun sıralama açısından önemli maçlarından biriydi. Ev sahibi Alemdağ 4 puanla sonuncu sırada bulunurken, mücadeleyi mutlak kazanıp üst sıralara çıkmak isterken, deplasman takım K.Cevizli G.Gücü ise şampiyonluk yarışından kopmamak için mutlak galibiyet için sahadaki yerlerini aldılar.

Mücadeleye hızlı başlayan Çekmeköy temsilcisi Alemdağ 4.dakikada Gökhan’la 1-0 öne geçerken, deplasman takımının beraberlik golü gecikmedi 7.dakikada Alemdağspor kalecisi Eray’ın hatasını affetmeyen Osman attığı golle takımına beraberliği sağladı 1-1.  Bu dakikadan sonra iki takımında beraberliği bozma adına yaptıkları ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı karşılıklı atılan gollerle sonuçlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Alemdağspor 50.dakikada Mert’in fırsatçılığıyla bulduğu gol ile 2-1 öne geçti. Bu golden sonra Kartal temsilcisi Cevizli Gençler Gücü etkili ataklarla Alemdağspor kalesine aradığı beraberlik golünü bulamadı. 75.dakikada gelişen Alemdağ atağında Mücahit’in ceza sahası içinde düşürülmesi ile maçın hakemi direk penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Alemdağspor’un başarılı kaptanı Emre topu filelere yollayarak skoru 3-1 yapan golü kaydetti. Maçın sonlarına doğru farkı azaltmak isteyen deplasman takımı Cevizli Gençler Gücü Furkan’ın mükemmel aşırtma golü ile durumu 3-2 yapsada kalan sürede başka gol olmayınca ev sahibi Alemdağspor bu zorlu mücadelen 3 puanla ayrılan taraf oldu. 


STAT : Alemdağ

HAKEMLER: Mehmet Emin Tuğral, Onur Eser, Ufukcan Pür
SAHA KOMSERİ : Kamil Özüşanlı
ALEMDAĞSPOR :
 Eray, Abdullah Hamza, Furkan, Oğuz, Emre, Yasin, Mücahit, Ebubekir Berke, Erdi, Gökhan, Mert
YEDEKLER :
 Bilal, İlker, Hami, Furkan, Salih
TEKNİK SORUMLU : Oktay Akgül
K.CEVİZLİ G.GÜCÜ : Talha, Oğuzhan, Vedat, Murat, Oğuz, Umut, Süleyman, Mustafa, İshak, Osman, Yücel
YEDEKLER : 
Enes Şimşek, Ali Ensar, Enes Kara, Eren, Furkan, İlyas, Furkan Sağdıç
TEKNİK SORUMLU : Serhat Maden
GOLLER: Dk.4 Gökhan, Dk.50 Mert, Dk.75 Emre(penaltıdan) - Alemdağ / Dk.7 Osman, Dk.84 Furkan - K.Cevizli G.Gücü



















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.