Alemdağspor'da mutlu son

Alemdağspor'da mutlu son

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubun lideri Alemdağspor sezonun son maçında misafir ettiği Öz Alibeyköyspor'u 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubun lideri Alemdağspor sezonun son maçında misafir ettiği Öz Alibeyköyspor'u 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Alemdağspor sahaya Öz Alibeyköyspor'un alkışları arasında çıktı.

Klasman grubuna çıkmayı geçtiğimiz hafta garantileyen ve son maçına şampiyonluk için çıkan Alemdağspor'u sahaya çıkarken alkışlayan misafir ekip Öz Alibeyköyspor ev sahibi takımın taraftarlarının uzun süren alkışını aldı, taraftarlar iki takımı elele tribünlere çağırarak alkışladılar.

2014-2015 sezonuna şampiyonluk parolası ile giren Alemdağspor ligin son maçına yoğun taraftar desteği ile başladı. Alemdağ Stadında oynanan mücadeleyi oldukça başarılı yöneten İsmail Şen, Borahan Güven ve Emrullah Öğtelik hakem triosuna maç sonu iki takımda memnuniyetinden dolayı teşekkür ettiler. Aşırı esen rüzgar altında oynanan mücadeleye rüzgarıda arkasına alarak başlayan ev sahibi Alemdağspor 34.dakikada Tolga'nın kafa ile attığı gol ile 1-0 öne geçti. 43.dakikada kaptan Hakan ceza sahası dışından mükemmel bir şutla topu filelerle buluşturarak ilk yarının sonucunu belirledi. İlk yarıyı Alemdağspor 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya takımlar karşılıklı ataklarla başladılar, rüzgara karşı oynayan Yeşil Beyazlılar etkili ataklarla pozisyon üretsede Öz Alibeyköy kalecisi Mertcan Alemdağspor'un farkı açmasına izin vermedi. 76.dakikada Gökay'ın ara pasıyla buluşan Ersin, attığı akıl dolu aşırtma golü ile skoru 3-0 yaptı. Kalan sürede başka gol olmayınca Alemdağspor mücadeleyi 3-0 kazanarak grubu şampiyon olarak tamamladı.

Akgül "Asıl hedefimiz yeni başlıyor"

Maç sonu görüşlerini aldığımız Alemdağspor'un başarılı Teknik Sorumlusu Oktay Akgül " Camia olarak inandığımız şampiyonluğa ulaştığımız için çok mutluyum. Bu başarıda bizi her konuda destekleyen ve yanımızda olan değerli Başkanım Faruk Erenoğlu ve Yönetim Kuruluna sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Herkesin ölüm grubu dediği 3.grubu şampiyon olarak tamamlayan değerli futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Sezon başı belirlediğimiz hedefin ilkini başarı ile geçtik, asıl hedefimiz olan BAL ligine çıkmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yapacağımız bir kaç nokta transfer ile Klasman grubundan çıkacağımıza inanıyorum " dedi.

alemdagspor1-003.jpgalemdagspor2-003.jpgoz-alibeykoy.jpgalemdagspor3-003.jpg

alemdagspor4-003.jpgalemdagspor5-003.jpgalemdagspor6-003.jpgalemdagspor7-002.jpg

alemdagspor8-002.jpgalemdagspor9-001.jpgalemdagspor10.jpgalemdagspor11.jpg

alemdagspor12.jpgalemdagspor13.jpgalemdagspor14.jpgalemdagspor15.jpg

alemdagspor16.jpgalemdagspor17.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.