Ali Düşmez, Dudullu'daydı

Ali Düşmez, Dudullu'daydı

Haziran ayında yapılacak İASKF Genel Kurulunda Başkanlık için yeniden adaylığını koyan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile ve Ümraniye İlçesinin Kulüplerini ziyaret etti.

Haziran ayında yapılacak İASKF Genel Kurulunda Başkanlık için yeniden adaylığını koyan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Ümraniye İlçesinin Kulüplerini ziyaret etti.

Ali Yazlı'nın ev sahipliği yaptığı Dudullu Merkez lokantasındaki toplantıya, İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, İl Başkan Vekili Ufuk Tatar, Genel Sekreter Ali Tanrıyaşükür, Mali Sekreter Ali Yazlı, Genel Sekreter Yardımcısı Asım Özdemir ve Amatör Ligler Sorumlusu Osman Ünal katıldı.

3 saat süren toplantıda konuşan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, konuşmasına katılımın fazla olması sebebiyle memnuniyetini belirterek başladı. İçinizden biri olarak karşınızdayım diyen Düşmez, Haziran ayında yapılacak seçim için projelerini tek tek anlatıp kulüplerden destek olmalarını istedi. Samimi ortamda geçen konuşmalar, karşılıklı soru cevaplamalar ile sona erdi. Düşmez son olarak Anneler gününü kutlayarak konuşmasını noktaladı.



























Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.