Amatör camia İASKF'nin İftar yemeğinde buluştu

Amatör camia İASKF'nin İftar yemeğinde buluştu

Orhan Saka Amatörler Evinde verilen iftar yemeğinde spor dünyasından önemli kişilerin yanı sıra tüm ilçelerimizden kulüplerimiz katıldı.

Federasyonumuzun Orhan Saka Amatörler Evinde 04 Ağustos 2013 tarihinde vermiş olduğu iftar davetine katılımın çok yoğun olması yönetim kurulumuzu son derece memnun etmiş kulüplerimizle iç içe olmanın sevincini yaşatmıştır. Ayrıca bizleri bu güzel akşamda yalnız bırakmayan İstanbul Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Genel Başkanlarımızdan Hüdaverdi Talay, Orhan Saka, federasyonumuzun kurucularından Kemal Bektaş, Futbol il Başkanı Yemen Ekşioğlu futbolumuzun olmasa olmazları hakem camiamız ve tüm davetlilerimize teşekkür ediyoruz.

Gecede yapılan kısa konuşmalarda Genel Başkanımız Ali Düşmez katılımcılara hoş geldiniz derken bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Genel Müdürümüz Mehmet Baykan sporcu ve hakemlerimizin sosyal sağlık güvencesinin önemi yanında İstanbul da genel müdürlükçe yapılan sahalar hakkında vermiş olduğu bilgi ile Fatih ilçesi kulüplerimiz için kendilerine ait sahalarda daha çok ve sorunsuz antrenman yapma imkânı yaratacaklarını ifade etmiştir.

Millet Vekilimiz Osman Aşkın Bak spor yöneticiliğinden geldiğini ayrıca hakemlikte yaptığını ve federasyonumuzda geçmişte görev yapmasından dolayı sporun ne anlama geldiğini açıklayarak gençlere imkan sağlayan kulüplerimizin sorunlarını TBMM’de dile getirdiğini ve ecrimisil borçları altında ezilen kulüplerimizin sorunlarına çözüm bulunabilmesi için Sayın Başbakanımız ile görüştüğünü, konuyu maliye bakanına taşıyarak önümüzdeki günlerde yapılacak görüşme ile imkanlar dâhilinde meseleleri halledebileceğini söylemesi mağdur kulüplerimizce memnuniyetle karşılanıp alkışlanmıştır.

Gecede FIFA hakemliğine yükselen ve İstanbul da başarılı olan hakemlerimize plaket verilerek başarılarının devamı temenni edilerek, geceye son verilmiştir.




Küçükköy Kültürspor Başkan Yardımcısı Ali Rıza Subaşı ve Özkartal Başkanı Enver Anık gecede Gaziosmanpaşayı temsil ettiler.















Haber-Foto : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.