Amatör Spor Kulüpleri İftarda buluştu

Amatör Spor Kulüpleri İftarda buluştu

İstanbul Amatör spor kulüpleri federasyonu İaskf geleneksel iftar yemeği İstinye Orhan Saka Amatörler evinde yaklaşık 1500 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

İstanbul Amatör spor kulüpleri federasyonu İaskf geleneksel iftar yemeği İstinye Orhan Saka Amatörler evinde yaklaşık 1500 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayı Nihat Özdemir yönetim kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Servet Yardımcı ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, İaskf kurucu üyesi Kemal Bektaş, Hakkı Ekşioğlıu, Taskk yöneticileri, Balıkesir Amatör Spor kulüpleri federasyonu  başkanı Metin Mengüç ve yöneticileri, Kocaeli Amatör Spor kulüpleri federasyonu  başkanı Murat Aydın ve yöneticileri  Tff çalışanları, İaskf yöneticileri, İstanbul ilçeleri Kulüpler birliği başkanları ve yöneticileri, Tüfad İstanbul şube başkanı Halit Önsen ve yönetimi, İstanbul amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri iftar yemeğine katıldılar

Okunan kuran tilaveti sonrası dua edildi ve ezan ile birlikte iftar açıldı. İftar açıldıktan sonra İsakf genel sekreteri Ali Muhammet Tanrıyaşükür açılış konuşması yaptı ve Taskk ve İaskf genel başkanı Tff icra kurulu üyesi Ali Düşmez’i mikrofona davet etti

Ali Düşmez yaptığı konuşmada ” Her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeğimize katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu yıl düzenlediğimiz iftar yemeğimize Türkiye futbol federasyonu başkan adayı Nihat Özdemir abimiz de katılarak sağ olsun bizleri onore etti kendisine de ayrıca  teşekkür ediyorum. O her zaman bizim abimiz oldu bundan sonra da olacak ” dedi.

Daha sonra mikrofona gelen Tff başkan adayı Nihat Özdemir ” Ali Düşmez Amatörlerin bu dayanışmasından her zaman bahsediyordu ama inanın buraya katılınca daha iyi anladım. Sizler amatör spor yöneticileri olmazsanız Profesyonel futbol olmaz. Bu sebeple sizlerin zor şartlar altında verdiğiniz mücadeleleri anlıyorum eğer kısmet olur da Tff başkanı seçilirsem Amatör spor kulüplerine çok daha fazla destek vermek için elimden geleni yapacağım ” dedi.

Kadir Küçükay

iaskf-iftar-yemegi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.