Antalya'daki ilk hazırlıklarının ardından Serik'te 12 gün geçirdi

Antalya'daki ilk hazırlıklarının ardından Serik'te 12 gün geçirdi

Gedson Fernandes ve Nathan Redmond performans açısından diğer isimleri geride bıraktılar ve Beşiktaş teknik direktörü Şen Güneş'in favorisi oldular.

 

Gedson Fernandes ve Nathan Redmond performans açısından diğer isimleri geride bıraktılar ve Beşiktaş teknik direktörü Şen Güneş'in favorisi oldular. Portekizli futbolcu dikkat çekici bir şekilde orta sahada sorumlulukları üstlendi ve oyunu iki yönlü de çok etkili oynadı. Radmond ise iki kanatta da sorunlu hücumlarla hamleler yaptı.

BEŞİKTAŞ'IN SAISS TEHLİKESİ

Fransız Voet Mercato'ya göre, 2022 Dünya Kupası'ndaki betcool performansıyla birçok takımın ilgisini çekti.Seth'in Süper Lig'de oldukça garip bir ilk ayın ardından Türk kulübü Beşiktaş'ın tutarsızlığından bıktığına dair yaptığı açıklama yer aldı.

Seth'e göre başta Körfez ülkeleri olmak üzere birçok ülkeden teklifler var ve sadece deneyimli oyuncular Avrupa'daki rekabetçi futbolu bırakmak istemiyor. Son olarak 32 yaşındaki oyuncuyla iki İtalyan Serie A takımının ilgilendiğini öğreniyoruz.

KARTAL TRANSFERİN FORMÜLÜNÜ BUL

Beşiktaş, Antalya'daki kısa süreli hazırlık kampında yeni sezon hazırlıklarını tamamlarken kadro değişikliğini de yaşamaya çalışıyor. Siyah beyazlı takımlar, geçici transferlerde embesil takviyeler için çılgınca yarışıyor. Bu anlamda Beşiktaş'ın 4 şubenin transferi için çok zaman harcadığı anlaşılıyor.

Beşiktaş'ın sağ bek pozisyonuna kabul edilen isimlerden biri de Kerem Calafate. 21 yaşındaki oyuncu, Çaykur Rizespor'da bir yıl kiralık olarak forma giydi betcool giriş ve burada 11 maçta 698 dakika forma giydi. Kerem, Rossier'in ardından yedek oyuncu beklemek istemediği ve daha fazla şans bulmak istediği için Rizespor'un teklifini kabul etti. Futbolcu daha önce yaptığı açıklamada, 'Beşiktaş'a dönüp efsane olmak istiyorum' demişti. Teknik ekibin sonucuna göre yönetim verilen süre içinde Kerem'i geri çağırabilir.

Yıldız oyuncu,  eski takım arkadaşı Mike James'i play-off'larda görmek için AS Monaco-Olympiacos serisini koltuğundan izledi. Ayrıca Durant, 2019 yılında NBA oyuncusu Serge Ibaka ile yaptığı bir röportajda kariyerinin son yılını Barcelona'da geçirmeyi umduğunu söylemişti. Durant, açıklamayı yaptıktan üç yıl sonra konuya dönerek, Avrupa'da oynama şansının çok düşük olduğunu söyledi: "Bu açıklamayı yaptığımda çok heyecanlandım. Golden State Warriors ile bir NBA şampiyonluğu kazandım ve kariyerimin nerede biteceği konusunda net bir fikrim yoktu. Euroleague basketboluna büyük saygım var, Euroleague'de oynayan arkadaşlarım var.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.