Arjantin'in Fransa ile karşılaşmasını taç çizgisinden izledi

Arjantin'in Fransa ile karşılaşmasını taç çizgisinden izledi

Fransız Anadolu Efes yıldızı Rodrigue Beaubois cep telefonu açık olarak sahaya çıkıyor.

 

Fransız Anadolu Efes yıldızı Rodrigue Beaubois cep telefonu açık olarak sahaya çıkıyor. Beaubois, Bryant Dunston, Achille Polonara ve takımsız mücadeleyi takip ediyor. Fransız yıldız, Arjantin'in kupasına üzüldü.

2022 Dünya Kupası Ligi'ne sezon dışında giren Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin iki puan gerisinde ve devre arası transfer dönemi için de plan yaptı. Üç yerel trendbet oyuncuyu sahaya çıkarma zorunluluğu nedeniyle bazen takımını kurmakta sorun yaşayan teknik direktör Ocambrook, bazı yabancı oyuncuların ayrılmasına izin verirdi. Buna göre devre başında takıma katılan İsviçreli Harris Seferovic ile Patrick Van Aanholt yollarını ayırabilir.

Hastane maçında iyi bir performans sergileyen Seferovic'in Süper Lig'de beklenen performansı gösterememesi Galatasaray'ı yeni forvet arayışına sevk etti.

Belçika tarzı

Sol bek Emretas Demir'in sık sık sakatlanması nedeniyle Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da Kazım Cankarataş tek seçenek olmaya devam ediyor. Belçika medyasına göre Galatasaray, FC Club Brugge'ün 20 yaşındaki  sol kanat oyuncusu Maxime de Kuiper'in peşinde.Belçika ekibiyle aynı masada oturan sarı-kırmızılı trendbet giriş oyuncu, 10 milyon euro bonservis bedeli istediğini söyledi. Bunu fark eden Galatasaray, başka seçenekler aramaya karar verdi.

DE CUYPER'İN BU SEZON PERFORMANSI

Westeros'ta kiralık olarak forma giyen ve ligde 17 maça çıkan genç oyuncu, bu maçlarda 3 gol atıp 6 da set kurdu. Cuyper bir zamanlar Belçika Kupası'nın kaptanlığını yapmıştı.

DE CUYPER'İN KARİYERİ

2008 yılında Brugge altyapısına katılan De Cuyper, 2020 yılında A takıma terfi etti. Club Brugge, genç oyuncuyu görev süresinin başında Westerlo'ya ödünç verdi.

Beşiktaş yönetimi, İngiltere ekibi Burnley'den bedelsiz olarak kiraladığı Hollandalı golcü Wout Weghorst'u ispatlamak için kolları sıvadı. İşte detaylar... İstanbul'daki ilk hazırlığının ardından 12 günü Serik'te geçiren siyah beyazlılar, Dünya Kupası nedeniyle CSL'ye verdi. Gedson Fernandes ve Nathan Redmond, performans açısından diğer isimleri geride bırakarak Beşiktaş patronu Senor Güneş'in favorileri oldular. Portekizli futbolcu dikkat çekici bir şekilde orta sahada sorumlulukları üstlendi ve oyunu  iki yönlü de çok etkili oynadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.