Arnavutköy Belediyespor gücüne güç kattı

Arnavutköy Belediyespor gücüne güç kattı

İstanbul Süper Amatör Ligde bitime haftalar kala grup şampiyonluğunu garantileyen Arnavutköy Beledyiyespor, kadrosuna üç takviye birden yaptı.

Arnavutköy Belediyespor lig bitimine haftalar kala garantilediği şampiyonluğu ile Play Off maçlar için transfer harekatı başlattı. Teknik Direktör Adnan Keskin’in lig başından itibaren söylediği “lig sonun da sadece 1 veya 2 oyuncu transferi olacak” sözü gerçekleştirildi. Fatih Karael, Engin Erdal ve Erçin Uysal artık Arnavutköy Belediyespor’da forma giyecek.

Transfer olan oyuncular içinde Fatih Karael, İstanbulspor altyapısından yetişen ve Beykoz 1908, Vanspor, Sakarya Karasu, Manavgatspor, Demrespor Belediyespor, Anamur Belediyespor, Kocaalispor futbol takımlarında oynayan başarılı orta saha oyuncusu ligde oynadığı maçlarda başarısı ile dikkat çekti.

İkinci transfer Engin Erdal, Sarıyerspor altyapısında yetişerek A takıma kadar yükselmiş 2.ligde şampiyonluk yaşamış bir oyuncu. Sırasıyla Yeniköyspor, Bakırköyspor, Bursa M.K.Paşa, Kütahyaspor, Kilis Belediyespor,Balıkesir Küçükköy Belediyespor., Gönen Belediyespor, takımlarında oynayan başarılı Forvet oyuncu ligde son maçlarda oynadığı maçlarda dikkat çekti.

Arnavutköy Belediyespor forması altında Sivasspor’a transfer olan Erçin Uysal Süper Amatör Lig Play Off maçları öncesinde tekrar eski kulübü Arnavutköy Belediyespor’a dönerek, ‘’bundan sonra Arnavutköy Belediyespor başarısı için ter dökeceğim’’ dedi.

yerelfutbol.com
HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.