Arnavutköy Belediyespor'a 4 yıldız

Arnavutköy Belediyespor'a 4 yıldız

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Arnavutköy Belediyespor, Kocaelispor deplasmanından 4 gollü galibiyet ile dönerek taraftarlarını mutlu etti.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Arnavutköy Belediyespor, Kocaelispor deplasmanından 4 gollü galibiyet ile dönerek taraftarlarını mutlu etti.

Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşma öncesi kadrosunda önemli isimleri kaybeden ve teknik direktör Adnan Keskin'in cezalı duruma düşmesi ile şok yaşayan Arnavutköy Belediyespor maçın oynanacağı İsmetpaşa stadına geldiğinde yaklaşık 2000-2500 taraftarın doldurduğu ve bir gün öncesinde yağan yağmurla ağırlaşan sahada yaşanabilecek hatanın telafisi olmayacağını bilen Teknik ekip, maç günü taktik değişikliğine giderek Kocaelispor'a kendi sahasında büyük sürpriz yaptı.

Sahaya İsmail Karabulut ve Bahri Yılmaz yönetiminde çıkan Arnavutköy Belediyespor zor geçeceği düşünülen karşılaşmadan 4 net gol çıkartarak haftanın takımı olmayı hak etti. Adnan Keskin ilk yarı ayrı ikinci yarı ayrı taktik yaparak rakibini adeta sahadan sildi.  Uzun toplarla defansın arkasına sarkan ve rakipler üzerinde ilk 25 dakika baskı kuran Kocaeli karşısında defans oyuncularını çakılı oynatan Adnan Keskin orta sahada rakibin oyun kurmasını engelledi.


İlk 20 dakika beklenildiği gibi Kocaelispor Burak Özbakır ve Sinan Pektemek’le Arnavutköy Belediyespor kalesine yüklendi her atak Arnavutköy Belediyespor kalecisi Nihat Şen tarafından başarıyla bertaraf edilince ilk 10 dakika golsüz geçildi. 13.dakikada Gökhan Şahin ile serbest vuruş kullanan Kocaelispor başarılı olamadı. Bu dakikadan sonra kontrolü ele geçiren Arnavutköy Belediyespor rakip ataklardan kaptıkları topla kontra atağa çıkarak tehlikeli fırsatlar yakaladı. Arnavutköy Belediyespor gol silahlarından Ahmet Şen yakaladığı fırsatları bir türlü gole çeviremedi. İlk yarı bu skorla sona erer dediğimiz dakikalarda Arnavutköy Belediyespor dan Fatih Dalgıç 25 metreden gönderdiği füze üst direkten dışarı çıktı. Kalan dakikalar gol getirmedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı çok farklı bir Arnavutköy Belediyespor sahadaydı. Kendilerine olan güveni fit seviyeye ulaşan futbolcular rakibi kendi sahasına hapsetti. Recep Serkan Çetintaş, Ahmet Şen ve Fatih Dalgıç ile gol arayan Arnavutköy Belediyespor 50.dakikada Ahmet şen ile inanılmazı kaçırdı. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda kaçan fırsat yaklaşmakta olan golün habercisi gibiydi. Dakikalar 59u gösterirken sağ kanatta ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Recep Serkan Çetintaş harika bir vuruşla skoru 0-1 e taşıdı. Gol sonrası sevincini tribünlerde bulunan Hocası Adnan Keskin ve maçı izlemeye gelen Eşi ve oğlu ile paylaştı. Gol sonrası bocalama yaşayan Kocaeli futbolcuları kendi sahasında top çevirmeye çalıştığı sırada topu bir anda önünde bulan Arnavutköy Belediyespor defans oyuncusu Gür Ege Gürel yaklaşık 20 metreden kaleye gönderdiği sert şutla skoru bir anda 0-2 yaptı. Dakikalar 72'yi gösterirken orta sahadan yapılan ortayı iyi takip eden Ahmet Şen bir anda kaleci Kılıçarslan Kopuz ile karşı karşıya kaldı. Topa dokunduğu sırada yapılan müdahale sert olunca hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışının başına geçen günün yıldızı Recep Serkan Çetintaş kalecinin uzanamayacağı köşeye topu göndererek skoru 0-3 yaptı. Bu gol Kocaeli spor taraftarlarının ve futbolcularının tüm umutlarını tüketti.

Karşılaşmanın 85.dakikası sahanın en çok koşan ve rakip Kocaelispor orta sahasına oyun kurma izni vermeyen Fatih Dalgıç sahneye çıktı. Attığı gol uzun süre Kocaelispor camiasının hafızalarına kazınacak türden olunca skor 0-4 oldu. Kalan uzatma dakikaları dahil gol getirmeyince Arnavutköy Belediyespor sahadan 0-4 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın genel analizine baktığımızda Arnavutköy Belediyespor 4 defans bloğunda Sarper Salih ağca, Gür Ege Gürel, Barış Keserci ve Sinan Kayhan hemen hemen hiç hata yapmaması, orta sahada Fatih Dalgıç, Mustafa kaplan Samet Bektaş’ın mükemmel uyumu gol yollarında süratli yapısıyla Ahmet Şen, Gökhan Öztürk fırsatçı kimliğine bu maçta baskılı ve inatçı kimliğini de ekleyen Recep Serkan Çetintaş kalesinde üstün fiziği ile güven veren Kaleci Nihat Şen karşılaşmanın yıldızları oldular.

Stat : İzmit İsmet paşa                               
Hakemler : Tunç Özdemir, Fatih Yeğni, Hasan Bostan, Tutku Can Özkök
Kocaelispor : Kılıçarslan Kopuz, Murat Tiryaki, Kadir Öğe, Murat Soner Başak, Emirhan Önder, Ali Berk Tetik, Mert Yavuz, Gökhan Şahin, Hamza Mutlu, Sinan Pektemek, Burak Özbakır
Yedekler : Volkan Mert Korkmaz, Atilla Altan, Murat Kolburan, Dilaver Kayacık, Mert Sevim, Bilal Bayhan, Hüseyin Albayraktar,
Arnavutköy Belediyespor : Nihat Şen, Sinan Kayhan, Barış Keserci, Gür Ege Gürel, Samet Bektaş, Mustafa Kaplan, Gökhan Öztürk, Fatih Dalgıç, Recep Serkan Çetintaş, Ahmet Şen, Sarper Salih Ağca
Yedekler : Anıl Tezcan, Erdoğan Akhisar, Sefa Kaygusuz, Murat Kefeli, Aytaç Şahinkaya, Salih Güven Alşak, Volkan Sipahi































Haber-Foto : Murat Demirci

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.