Arthur Masuaku'ya yol göründü: Sözleşmesindeki detay ortaya çıktı!

Arthur Masuaku'ya yol göründü: Sözleşmesindeki detay ortaya çıktı!

Siyah beyazlı kulüp, ilk 11 maçın 25'ine başlarsa, 2.2 milyon Euro'ya DRC futbolcu kimlik bilgilerini almak zorunda kalacak. Katar sözleşmesine göre, bu Masuku ile 3 yıllık bir sözleşme oluşturacak.

Siyah beyazlı kulüp, ilk 11 maçın 25'ine başlarsa, 2.2 milyon Euro'ya DRC futbolcu kimlik bilgilerini almak zorunda kalacak. Katar sözleşmesine göre, bu Masuku ile 3 yıllık bir sözleşme oluşturacak. Tecrübeli oyuncu şu ana kadar çıktığı 12 maçın 11'inde forma giydi. Masuaku, 13 maçın diğer 11'inde oynarsa, satın alma maddesi geçerli olacaktır.

Siyah beyazlı teknik heyet, Masuku'nun yerine iyi bir sol bek düşünüyor. Rıdvan Yılmaz'ın kiralık olarak Beşiktaş'a dönmesi zor olacak. Bu nedenle arka hatta dış yardım getirilmesi planlanmaktadır. Transfer arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, yeni betlobi sol bek için resmi kararını verecek ve Masuaku ile yol açmamak için bir an önce transferi tamamlayacak Arthur Masuaku sabah beden eğitimi dersine katıldı. Dele Alli, Welinton, Gedson Fernandes ve Jackson Muleka'nın yanı sıra sakatlıkları iyileşen Demokratik Kongo Cumhuriyeti oyuncuları da kadroda yer aldı.

Galatasaray'ın gelişimi çok sıcak, son üç maçta 9 puan topladılar ve Dünya Kupası'nda Süper Lig'e elenene kadar oynadıkları futboldan memnun kaldılar. Katar Premier Ligi'nde Danimarka ile karşılaşan Victor Nelson, başlama planına dahil edildi

90. dakikada Nelson

Seferovic, Galatasaray'ın Dünya Kupası'na gönderdiği beş oyuncudan biriydi ve maçın 72. dakikasında oyuna girdi. Ve Nelson, Danimarka-Fransa maçında 90 dakika mücadele etti. FIFA, Katar'daki turnuvaya oyuncu gönderen kulüplere oyuncu başına ödeme yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre FIFA, turnuva boyunca kulüpleri desteklemek için 200 milyon dolardan fazla kaynak ayıracak.

Ayrıca, 2022 Dünya Kupası'na oyuncu gönderen kulüpler oyuncu başına günlük 10.000$ alacak. Oyuncu başına ödemeler grup aşamasından sonra da devam edecek. FIFA, kulüplere ödenen ücretlerin, oyuncuların son iki sezonda birlikte betlobi giriş oynadığı kulüpler arasında paylaştırılacağını söyledi. Dünya Kupası'na 7 gün kala Galatasaray'ın kasasına FIFA tarafından ortalama 233 bin dolar yatırıldı.

Araplar yine GOMIS'i destekliyor

2018 yazında Al Hilal'e 6 milyon Euro'ya taşınan ve oradaki başarısıyla Arap taraftarların gözdesi haline gelen Bafetimbi Gomis için yeniden teklifler yağıyor. Geçen sezon Galatasaray'a dönen 37 yaşındaki golcü, Sarı-Kırmızılı Ordu hükümeti tarafından onaylanırsa teklifleri değerlendirmek istiyor. Geçici transfere göre Galatasaray yönetimi, Gomis'in eve dönüş talebini onaylayabilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.