Ataşehir Belediyespor ve Kireçburnuspor’dan örnek davranış

Ataşehir Belediyespor ve Kireçburnuspor’dan örnek davranış

Kadınlar 1. Futbol Ligi 14. hafta karşılaşmasında Kireçburnuspor Çayırbaşı Stadı’nda Ataşehir Belediyespor’u ağırladı.

Kadınlar 1. Futbol Ligi 14. hafta karşılaşmasında Kireçburnuspor Çayırbaşı Stadı’nda Ataşehir Belediyespor’u ağırladı.

Karşılaşmada gollerden çok “fair-play”lik hareketler dikkat çekti ve alkışlandı.

Çayırbaşı Stadı’nda oynanan mücadeleyi Fikret Hakan Abay, Betül Nur Yılmaz ve Semra Bulut hakem üçlüsü yönetti. Kireçburnu spor karşılaşmaya Ezgi, Aysel (Cemre), Sevgi, Ecem, Gül, İsmigül, Müzeyyen, İrem, Yağmur (Başak), Döndü ve Dilan (Esranur) ilk on biriyle çıkarken Ataşehir Belediye Spor ise sahada Selda (Cansel), Ferda, Kübra, Maryama, Elif (Nagihan), İlayda, Sibel, Tuğba Babacan, Eda, Nagehan (Beyza) ve Bensu ilk on biriyle yer aldı.

Ataşehir Belediye Spor müsabakayı Elif’in ilk yarıda, Tuğba Babacan ve Maryama’nın da ikinci yarının son dakikalarında attığı gollerle 3-0 kazandı. Maryama’nın ilk yarıda kullandığı penaltı vuruşunu Kireçburnu Spor kalecisi Ezgi Çağlar kurtardı. Maryama, Fatih Vatanspor karşılaşmasında da bir penaltı vuruşundan yararlanamamıştı.

Ataşehir Belediye Spor’un 90 dakika süresince atak bir futbol oynadığı müsabakada, Ezgi Çağlar, Ataşehir forvetlerine geçit vermeyerek farkın daha da büyümesini engelledi.

Alkışlanacak hareketler

İlk dakikalarda Maryama ile girdiği ikili bir mücadelede sakatlanan Kireçburnu Spor’dan Aysel’e ilk müdahalesi saha içerisinde yapıldı. Acı içerisinde kıvranan genç oyuncunun maça devam edemeyeceği anlaşılınca tedavi için saha kenarına alınması gerekti. Ataşehirli Eda Karataş, Aysel’i sırtında taşıyarak saha kenarına getirdi. Genç oyuncunun tedavisine Ataşehir Belediyespor yedek kulübesinde devam edildi. İkinci yarıda ise bu kez Ataşehirli Elif rakip sahada sakatlandı. Elif’e ilk müdahale de Kireçburnuspor yedek kulübesinde yapıldı. Müdahale sırasında Kireçburnu Spor yedek kulübesinden bir oyuncunun eşofmanını çıkararak Elif’in omuzlarına koyması da dikkat çekti.

Haber – Foto : Kadir İncesu

atasehir-belediyespor-003.jpgatasehir-belediyespor1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.