Ataşehir Çamolukspor golcüsünü buldu

Ataşehir Çamolukspor golcüsünü buldu

Sezona istediği gibi başlayamayan Süper Amatör Lig 1. Grup takımlarından Ataşehir Çamolukspor, transferin son gününde bombayı patlattı.

Sezona istediği gibi başlayamayan Süper Amatör Lig 1. Grup takımlarından Ataşehir Çamolukspor, transferin son gününde bombayı patlattı.

Yeşil Beyazlılar son olarak BAL takımlarından Bitlis Özgüzelderespor forması giyen gol yollarının etkili ismi Çetin Akpolat’ı kadrosuna kattı.

Ataşehir temsilcisi son vuruşlardaki ustalığı ile tanınan 29 yaşındaki forvet Çetin Akpolat ile her konuda anlaşarak renklerine bağladı.

Ataşehir Çamolukspor’un Teknik patronu Zafer Emek ” Takımımdaki gol sorununu çözecek bir isim olan Çetin Akpolat ile transferin son gününde anlaşma imzaladık. Tecrübesi ve kariyeri ile Ataşehir Çamolukspor’a büyük faydası olacağına inanıyorum. Her iki tarafada hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

Çetin Akpolat kimdir?

Futbol hayatına 1999 yılında Haydarpaşa Demirspor’da başlayan Çetin Akpolat, 2002 yılında İstanbulspor’a transfer oldu. Daha sonra Fenerbahçe A.Ş. transfer olan oyuncu 2004 yılında tekrar İstanbulspor forması giydi. 2008 Yılında Maltepespor ile profesyonel sözleşme imzalayan golcü daha sonra sırası ile Sancaktepe Belediyespor, Bitlis Özgüzeldere, Geredespor, Karaman Belediyespor, Adıyamanspor, Torul Belediye Gençlikspor, Karsspor, Bornova 1881 spor, Dersimspor, Vefaspor ve Bitlis Özgüzelderespor formalarını giydi.

KariyerindeTürkiye Kupasında 3 maçı 1 golü,  TFF 3. Ligde 21 maçı 2 golü, TFF 2. Ligde 4 maçı 1 golü, BAL’da 78 maçı ve 19 golü bulunuyor. Başarılı oyuncu bundan sonra yeni takımı Ataşehr Çamolukspor’un başarısı için mücadele edecek.

Murat Nazik

atasehir-camolukspor-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.